Compania RESTCON EXPERT activeaza in domeniul reabilitarii structurale si arhitecturale a constructiilor vechi, inclusiv a celor inscrise pe lista monumentelor istorice.


Consolidare - Restaurare Biserica ArmeneascaLucrari de consolidare si reabilitare a zidului cetatii in zona strazii Pasajul ScarilorAi o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Alte servicii RESTCON EXPERT (2)
Expertize tehnice Expertizare tehnica a structurilor constructiilor in vederea stabilirii vulnerabilitatii seismice si stabilirii solutiei de consolidare pentru: constructii civile, industriale, agricole si ingineresti.
  • fără documentaţii
Expertize tehnice
Marca:
RESTCON EXPERT
Proiecte constructii noi Proiectare a constructiilor cu diverse functiuni respectiv: constructii civile, industriale, agricole si ingineresti; imobile noi sau utilizate, afectate sau nu in urma actiunilor in timp, cu un grad de avariere ridicat ca urmare a actiunii cutremurelor si asupra carora a fost elaborat un raport de expertiza tehnica; extinderi de imobile in plan si/sau pe verticala; reabilitare, consolidare, refunctionalizare a constructiilor  monumente de arhitectura sau/si monumente istorice.
  • fără documentaţii
Proiecte constructii noi
Marca:
RESTCON EXPERT