Placi HPL - cere oferta de pret

Marca:  Placari HPL pereti, fatade - ABET LAMINATI
Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:
Faianta AGROB BUCHTAL produce placi ceramice rezistente la actiunea luminii, usor de intretinut, rezistente la zgariere, cu proprietati fotocatalitice, antivirale si antibacteriene.
Faianta
Marca:
AGROB BUCHTAL
Faianta Gresii portelanate, nerectificate, rezistenta la trafic intens si expunere in exterior, recomandate atat pentru zona rezidentiala cat si office, in formate variate.
Faianta
Marca:
KAI PROGRES CERAMICA
Faianta Engers Keramik ofera placi ceramice tip gresie, faianta si mozaic. Programul de livrare este impartit in trei mari categorii: Impulse, Natur si Werte.
Faianta
Marca:
Engers Keramik
Mozaic Brandul german Agrob Buchtal are o serie de colectii de mozaic deosebit de frumoase si in acelasi timp dedicate domeniilor de utilizare precum, camera de baie, piscinele sau zonele de wellness.
Mozaic
Marca:
AGROB BUCHTAL
Mozaic JASBA - brandul este specializat in productia de mozaic ceramic, in dimensiuni, formate si culori diferite. Formate de 1x1 cm, 2x2 cm, 5x2 cm si rotund d=2cm in varianta uzuala, dar si cu antiderapanta atat pentru spatii uscate, cat si pentru spatii umede. Important - mozaic cu suprafata activata fotocatalitic (autocuratare), cu efect antibacterian, de purificare a aerului si indepartare a mirosurilor prin tratamentul permanent Hydrotect.
Mozaic
Marca:
JASBA
Mozaic  Bisazza - brand premium italian care nu are nevoie de prezentare si care de multi ani este prezent in cele mai reprezentative amenajari interioare, chiar si in Romania.
Mozaic
Marca:
BISAZZA
Mozaic Producatorul german BARWOLF este specializat in mozaic din diverse materiale: ceramica, piatra naturala, inox, aluminiu, sticla, inclusiv mixuri de materiale diferite.
Mozaic
Marca:
BARWOLF
Placi aluminiu Nenumaratele avantaje pe care placile Larson Bond le au in fata altor produse similare le fac sa fie alegerea ideala atunci cand vine vorba de placari exterioare de exceptie, amenajarea de fatade ale cladirilor de birouri, hotelurilor, blocurilor rezidentiale, centrelor comerciale, spatiilor de productie sau decorarea diferitelor spatii, magazine, realizarea de acoperisuri si multe altele. Calitatea exceptionala a fiecaruia dintre straturile componente ale placilor Larson Bond a fost cuantificata in cifre (accesati sectiunea “Fisiere atasate”, fisierul “Calitate in cifre”).
Placi aluminiu
Marca:
Larson Bond
Aceasta informatie nu mai este disponibila