Placi HPL - cere oferta de pret

Marca:  Placari HPL pereti, fatade - ABET LAMINATI
Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:
Faianta AGROB BUCHTAL produce placi ceramice rezistente la actiunea luminii, usor de intretinut, rezistente la zgariere, cu proprietati fotocatalitice, antivirale si antibacteriene.
Faianta
Marca:
AGROB BUCHTAL
Faianta Gresii portelanate, nerectificate, rezistenta la trafic intens si expunere in exterior, recomandate atat pentru zona rezidentiala cat si office, in formate variate.
Faianta
Marca:
KAI PROGRES CERAMICA
Faianta Engers Keramik ofera placi ceramice tip gresie, faianta si mozaic. Programul de livrare este impartit in trei mari categorii: Impulse, Natur si Werte.
Faianta
Marca:
Engers Keramik
Mozaic Brandul german Agrob Buchtal are o serie de colectii de mozaic deosebit de frumoase si in acelasi timp dedicate domeniilor de utilizare precum, camera de baie, piscinele sau zonele de wellness.
Mozaic
Marca:
AGROB BUCHTAL
Mozaic JASBA - brandul este specializat in productia de mozaic ceramic, in dimensiuni, formate si culori diferite. Formate de 1x1 cm, 2x2 cm, 5x2 cm si rotund d=2cm in varianta uzuala, dar si cu antiderapanta atat pentru spatii uscate, cat si pentru spatii umede. Important - mozaic cu suprafata activata fotocatalitic (autocuratare), cu efect antibacterian, de purificare a aerului si indepartare a mirosurilor prin tratamentul permanent Hydrotect.
Mozaic
Marca:
JASBA
Mozaic  Bisazza - brand premium italian care nu are nevoie de prezentare si care de multi ani este prezent in cele mai reprezentative amenajari interioare, chiar si in Romania.
Mozaic
Marca:
BISAZZA
Mozaic Producatorul german BARWOLF este specializat in mozaic din diverse materiale: ceramica, piatra naturala, inox, aluminiu, sticla, inclusiv mixuri de materiale diferite.
Mozaic
Marca:
BARWOLF
Aceasta informatie nu mai este disponibila