Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Ceramica de calitate inalta de la specialistul in piscine


Piscina rezidentiala trebuie sa corespunda unor cerinte ridicate: trebuie sa se integreze armonios in ambianta, oferind confort si siguranta maxima, dar in acelasi timp fiind usor de curatat si costuri reduse de Intretinere. Ceramica oferita de Agrob Buchtal, specialist in designul de piscine, respecta toate aceste cerinte si ofera un plus considerabil in ceea ce priveste aspectul estetic prin gamele variate de forme, culori si dimensiuni.Design individual pentru conceptul vizual

In cazul piscinelor private, practica a dovedit ca nu exista limitari in executarea designului. Datorita proprietatilor anti-alunecare, gresia din mai multe colectii este potrivita atat pentru a fi amplasata in interiorul casei cat si pentru imprejmuirea piscinei, conectand armonios spatiile. Rina Bamberg reduce zgomotul si este eficienta din punct de vedere energetic. Colectia Chroma ofera placi anti-alunecare pentru podeaua piscinei si pentru laterale intr-o gama versatila de culori.


Inovatia HT - ambient mult mai sanatos!

Un ambient sanatos 90% din viata noastra o petrecem intr-un spatiu inchis (sursa: Sentinel Haus Institut 2014). Acest studiu dovedeste cat de important este sa ne putem baza pe calitatea materialelor care alcatuiesc acest ambient. Ceramicele cu invelis HT (Hydrophilic Tile) oferite de Agrob Buchtal contribuie in mod semnificativ la crearea unui ambient sanatos:

- Impiedica aparitia mucegaiului, depunerea bacteriilor si a altor microorganisme

- Faciliteaza curatarea suprafetei

- Ajuta la descompunerea poluantilor din aer (ex. formaldehida)


Pe parcursul planificarii si proiectarii zonelor interioare este indicat sa evitam alegerea materialelor care contin substante nocive sanatatii.


Efect antibacterian

Placile HT activeaza oxigenul din aer astfel pornind o reactie fotocatalitica care va rezulta in descompunerea microorganismelor cum ar fi bacteriile sau germenii. Acest proces este in intregime non-toxic si creeaza efect antialergic. Prin urmare, aceasta tehnologie inovatoare stabileste standarde noi in ceea ce priveste igiena interioarelor.


Extrem de usor de curatat

Placile HT sunt deosebit de usor de curatat. Apa nu poate forma picaturi sau pete pe suprafata, nu va lasa urme inestetice, placile se vor usca uniform. Suprafetele se pot curata cu o cantitate de pana la 50% mai mica de detergent.


Efect de curatare a aerului

Mirosuri neplacute in casa? Sau poluanti cum ar fi formaldehida? Ceramica HT este un instrument adecvat pentru combaterea acestor aspecte. Oxigenul, care rezulta din procesul fotocatalitic initiat de placile HT, va descompune aceste componente volatile din aer. Procesul fotocatalitic actioneaza ca un sistem de curatare a aerului: cand moleculele de poluanti intra in contact cu suprafata placii ceramice, dioxidul de titan transforma organismele volatile in saruri minerale in intregime inofensive si usor de curatat. Rezultatul este: aer imbunatatit in mod semnificativ, un mediu placut si proaspat.


Viziunea HAUS este sa presteze servicii de consultanta de specialitate si sa comercializeze produse care sa creasca semnificativ calitatea lucrarilor de constructii pe segmentul tinta. Punem pasiune in fiecare proiect in care lucram.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Piscine rezidentiale | Lucrari, proiecte (15 foto)
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 1
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 2
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 3
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 4
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 5
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 6
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 7
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 8
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 9
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 10
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 11
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 12
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 13
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 14
 • Piscina rezidentiala AGROB BUCHTAL - Poza 15

vezi in biblioteca