Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

Pardoselile din lemn au fost utilizate din cele mai veci timpuri in zonele reci ale Europei. Parchetul din lemn ramane cel mai pretios, pretentios si nobil acoperitor de pardoseala. Diferitele specii de lemn au propriul nivel de duritate, dar toate tipurile cu exceptia pinului, sunt considerate lemne de esenta tare si sunt potrivite pentru pardoseli.


Parchetul este o parte importanta a decoratiunilor interioare creand stil si atmosfera in locuinta. De aceea parchetul este primul element prin care iti poti defini stilul personal, un parchet perfect evidentiind caracterul unic al casei.

Astazi lemnul este mai apreciat ca niciodata ca material pentru decoratiuni interioare. Frumusetea sa, creata de natura insasi si formata in decursul anilor, este sursa de inspiratie pentru noua generatie de arhitecti, designeri si decoratori de interioare. Este usor sa gasesti inspiratie in acest material polivalent a carui nuante capata profunzime o data cu trecerea timpului.


GraboJive este un parchetul triplu stratificat produs ce are toate caracteristicile parchetului din lemn.

Fiecare componenta din parchet - produs exclusiv folosind lemn natural - este facut din lemn masiv, astfel poarta mesajul de la natura si viata.Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!