Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Gama ECOiso - linia de produse ecologice pentru tratament acustic JOCAVI


Urmand o filosofie ecologica, JOCAVI a proiectat aceasta linie de materiale pentru tratament si izolare acustica, fabricate exclusiv din materii prime 100% naturale, precum fibre din pluta si cocos si lemn.


Aceasta linie de produse confera solutii practice si eficiente pentru tratamentul si izolarea acustica, aducand beneficiul utilizarii de materii prime reciclate, reciclabile si prietenoase cu mediul inconjurator.


Divizia ECOiso confera toate acestea cu un inalt grad de izolare termica, acustica si antivibratii, precum si de reducere a zgomotului transmis prin aer. Aceste produse reprezinta cea mai ecologica solutie pentru construirea unui tratament acustic de inalta calitate.


Comportamentul acustic al acestei linii de produse confera o combinatie naturala si asigura solutii cu performante acustice remarcabile si o excelenta integrare estetica si decorativa.


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
Darias - 22 apr 2016, 01:25 (post nou)
Raspuns solutie
Am o constructie P+1+M, cu peretii din caramida, dar nivelurile sunt separate cu grinzi de 15/15 din lemn, nu cu un planseu de beton. Va rog, eu nefiind de specialitate constructor, sa ma sfatuiti ce material sa folosesc, pentru a izola fonic constructia. Mentionez ca in acest stadiu se aude la parter cea mai mica miscare de la etaj. Multumesc Darias
Raspunde
Madalina Vulpescu - 22 apr 2016, 12:12 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, imi spuneti un numar de telefon unde va pot contacta ?
Raspunde
1 p | RO
Panouri de tratament acustic pentru podea JOCAVI ECOiso
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
ECOiso NCF
1 p | RO
Panou de absorbtie acustica JOCAVI ECOiso
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
ECOiso ABL
1 p | RO
Panou de izolare fonica JOCAVI ECOiso
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
ECOiso SPL
vezi in biblioteca