Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

Sylproof Superia este o gama de corpuri de iluminat T8 si T5 rezistente la apa si praf, pentru uz general. Corpurile de iluminat Sylproof Superia sunt ideale pentru utilizarea in spatii industriale, depozite, parcuri auto si alte aplicatii industriale. Acestea sunt adecvate atat pentru constructii reabilitate, cat si pentru constructii noi, oferind o medie de 50.000 de ore de viata garantate.


Corpurile de iluminat Sylproof Superia au corpul din policarbonat fiind rezistent la caldura si vandalism. Difuzoarele disponibile capabile sa reziste la niveluri ridicate de praf si umezeala, sunt fie din policarbonat (IK07), fie din acril (IK02) rezistent la radiatiile UV. Prismele liniare sunt concepute pentru a optimiza fluxul de lumina si reducerea reflexiilor. Clemele de fixare sunt din otel inoxidabil, garnitura de etansare din poliuretan si suruburi anti-vandalism (optionale), reflector din aluminiu (optional).


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Corpuri de iluminat rezistente la apa si praf SYLVANIA
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
SYLPROOF SUPERIA
Corp de iluminat cu LED 0047680 SYLVANIA
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
SYLPROOF SUPERIA LED
Corpuri de iluminat arhitectural Sylvania 2013 SYLVANIA
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
SYLPROOF SUPERIA, SYLPROOF SUPERIA LED
vezi in biblioteca
Corpuri de iluminat industriale rezistente la apa ... | Prezentare produs | SYLPROOF SUPERIA, SYLPROOF SUPERIA LED (2 foto)
  • Sylproof Superia LED SYLVANIA - Poza 1
  • Sylproof Superia SYLVANIA - Poza 2

vezi in biblioteca
Alte produse HAVELLS SYLVANIA (1)