Contact

Sediu principal: Bucuresti/București Sector 1  |  Statutul comercial: Reprezentanta

Firma URSA ROMANIA SRL este reprezentanta in Romania a grupului Uralita din Spania, producatoare de fono si termoizolatii din vata de sticla si polistiren extrudat.
Produsele oferite de URSA ROMANIA SRL sunt utilizate pentru izolarea in constructii, formele in care este oferita vata de sticla diferind in functie de destinatie: placi sau saltele.


Gama de produse URSA este astfel alcatuita incat sa acopere atat nevoile celor care au posibilitati materiale reduse, cat si nevoile celor care, pe considerente tehnologice, asteapta rezultatele cele mai bune prin investitia facuta.


Produsele din vata minerala de sticla URSA au caracteristici tehnice deosebite in ceea ce priveste izolarea termica. In ceea ce priveste fixarea materialelor termo si fonoizolatoare utilizate in constructii, aceasta se realizeaza prin indesare sau fixare mecanica. Elementele structurale ale cladirilor pentru care se poate realiza termo si fonoizolarea cu produse URSA sunt: pereti exteriori, planseu de acoperis, structuri delimitatoare ale mansardei, plansee intermediare, plansee peste subsol, planseu tip arcada, pardoseli pe sol, pereti despartitori.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!