Contact

Sediul principal: Bucuresti/București Sector 2  |  Statutul comercial: Reprezentanta

StoneREX este o firma internationala de origine estoniana, care produce si comercializeaza placi de constructii din fibrociment cu diferite texturi si finisari. Placile pentru exterior StoneREX Color, Stonerex Profil Color si StoneREX Piatra Naturala sunt produse in Romania, judetul Prahova.

 

Experienta de productie si montaj de doua decenii in nordul Europei ne ajuta sa oferim o solutie potrivita clientilor din Romania.

 

Pentru orice firma de constructii sau arhitectura este esentiala gasirea solutiilor cat mai simple, rentabile si durabile. Placile din fibrociment cu gama variata de finisari ofera o posibilitate inovatoare pentru a construi fatade, balcoane si socluri cat si pereti despartitori, pardoseli sau tavane, pentru orice cladire.

 

Placile noastre pot fi folosite in lucrari de constructii si renovarea caselor si apartamentelor, cladirilor publice, a unitatilor de productie si depozitare - in orice tip de constructie.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
ana51 - 04 mai 2015, 19:48 (post nou)
Raspuns solutie
buna ziua, sunt noua aici, as dori sa aflu pretul unei placi de StoneRex Color si al celorlalte placi din gama StoneRex, multumesc
Raspunde
Ionut Mircea - 04 mai 2015, 21:31 (post nou)
Raspuns solutie
Buna seara, Daca folositi comanda "CONTACT" regasiti datele de contact ale firmei iar daca folositi comanda "Cere oferta de pret" puteti trimite un email direct catre Stonerex. Pentru a accesa pagina companiei, dati click pe Numele firmei, respectiv STONEREX.
Ionut Mircea
★★★★★
Raspunde