Contact

Sediu principal: Bucuresti/București Sector 2  |  Statutul comercial: Proiectant
SC STILPRO IMPEX 94 SRL este o societate care are ca domeniu principal de activitate proiectarea de constructii civile si industriale.
Procesul de proiectare implica participarea unor arhitecti dedicati, ingineri si specialisti care asigura elaborarea corecta si completa a oricarui proiect. Astfel, o echipa bine pregatita, cu o activitate eficienta si coerenta, garanteaza cele mai bune rezultate.

SC STILPRO IMPEX 94 SRL poate oferi clientilor sai atat obtinerea de avize si acorduri, documentatii necesare pentru obtinerea Certificatului de Urbanism si a Autorizatiei de Construire, cat si realizarea detaliilor de executie de arhitectura, structura, instalatii sanitare, instalatii termice si electrice.

Alaturi de proiectarea de constructii civile si industriale, SC STILPRO IMPEX 94 SRL realizeaza proiecte de consolidare a cladirilor, proiecte de amenajari interioare, proiectare urbanism si amenajarea teritoriului, ridicari topo, studii geo etc. De asemenea, societatea executa relevee si reambulari si desfasoara o activitate de verificari si expertiza tehnica, prin intermediul unor verificatori si experti atestati MLPAT.
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!