Sediu principal: Bolintin-Deal/Giurgiu  |  Statutul comercial: Reprezentanta
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
COILPROFIL ROMANIA
8 produse
Sediu principal: Ceptura
EXPO TEST CONSTRUCT
3 produse | 4 servicii
Showroom: Pantelimon
FINAL DISTRIBUTION
5 produse
Sediu principal: Baicoi
IKO Sales International NV
1 produs
Sediu principal: Brasov
IMPRO S.R.L.
2 produse
Sediul principal: Cluj-Napoca
LEIER ROM
5 produse
Sediu principal: Cluj Napoca
PROINVEST GROUP
13 produse
Sediu principal: Pascani
RHEINZINK
2 produse
Showroom: Brasov
ROOFART - Producator sisteme complete de acoperis
2 produse
Sediu social: Brasov
SIKA Romania
41 produse
Sediu principal: Bucuresti
Top Profil Sistem
5 produse
Fabrica si birou Bucuresti: Bucuresti
ZAMBELLI METAL
2 produse
Sediu principal: Sfantu Gheorghe

Compania RUUKKI ROMANIA SRL activeaza in Romania din anul 2001 ca reprezentanta a grupului finlandez RUUKKI care este in prezent cel mai mare furnizor de otel si produse din otel din Europa de Nord (inclusiv Tarile Baltice).

Pana la data de 1 septembrie 2004, compania functiona sub numele de RANNILA ROMANIA. Dupa aceasta data, toate companiile componente ale grupului au adoptat un nou nume comun de marketing: RUUKKI. Scopul acestei schimbari este concentrarea comunicarii la nivelul intregului grup sub un singur brand. Toate brandurile de produs utilizate pana in prezent de companiile membre ale grupului s-au transformat in brandul RUUKKI. Adoptarea unui nume de marketing unitar este o extensie a modelului de business privind orientarea catre client, lansat anul trecut. Noua companie va actiona ca un liant in afacerile partenerilor sai, de la activitatea de proiectare pana la realizarea de solutii complete. Alinierea la un singur brand va genera un plus de eficienta si claritate in comunicarea de marketing.

RUUKKI este apreciat ca un partener de incredere, furnizor de produse de inalta calitate, aspiratia sa fiind sa depaseasca acest nivel si sa devina cel mai important furnizor de solutii metalice complete pentru clientii din segmentele de piata unde activeaza.


RUUKKI ROMANIA SRL
 furnizeaza componente, sisteme complete si solutii metalice in domeniul constructiilor civile si industriale. Accelerarea procesului de constructie, cu accent pe ciclul de viata al cladirilor si imbunatatirea calitatii constructiilor constituie prioritati majore pentru acest domeniu de activitate.
Produsele oferite de RUUKKI ROMANIA SRL pe piata romaneasca sunt: tigle metalice, tabla cutata pentru fatade si acoperisuri (inclusiv sisteme autoportante), panouri tip caseta, panouri termoizolante tip sandwich, sisteme pluviale, elemente de placare pentru fatade arhitecturale din otel.

Grupul finlandez RUUKKI este prezent in 24 de tari, avand peste 12 000 de angajati. In anul 2004, grupul RUUKKI a realizat vanzari de peste 3 miliarde de euro.

In ceea ce priveste realizarile companiei la nivel international, cateva exemple de lucrari ar fi: sediul Nokia (Finlanda), sediul High Tech Center Helsinki (Finlanda), Norddt, Metall-Berufsgenossenschaft, Hanovra (Germania), Anglia Polytechnic University, Chelmsford Essex (Marea Britanie), Ikea Shopping Center (Moscova), Helsinki Fair Center (Finlanda), Indoor Ski Facility, Milton Keynes (Marea Britanie), Metro (Rusia).

In Romania, societatea a realizat lucrari impotante precum: Cora Bucuresti, Carrefour Bucuresti si Brasov, Bricostore Bucuresti, IPSO Renault Bucuresti, Losan Brasov, Continental Timisoara, Praktiker Ploiesti si Brasov, BILA Deva, YKK Bucuresti, CKD Renault Pitesti-Mioveni si altele.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!