Contact

Sediu social: Brasov  |  Statutul comercial: Producator, Distribuitor

 

Materia prima face diferenta

“Pentru a satisface cele mai inalte exigente ale clientilor nostri, in cadrul companiei am condus cercetari permanente pentru perfectionarea produselor. Fara o materie prima de calitate superioara nu am fi putut duce la realizare planurile noastre. Din acest motiv am ales sa lucram cu producatorul de tabla din otel, concernul suedez SSAB. Am testat mai multe modele de tabla care pe parcursul procesului de productie prezentau diferite slabiciuni. Colaborarea cu SSAB ne face mandri sa afirmam faptul ca produsele ROOFART se ridica la cele mai inalte standarde, respecta normele si directivele europene privind protectia mediului dar cel mai important, ofera o garantie testata clientului final.”, Ilarion Ursu, Director General ROOFART Rainwater Systems. 


 

Produse romanesti - Un sistem complet de la acelasi producator

Montajul unui sistem complet de invelitoare de la un singur producator reduce semnificativ riscul de aparitie a problemelor tehnice sau estetice, respectiv imbinarea precara a elementelor, diferente de nuante intre produse, decolorarea diferita in timp sau pierderea luciului, probleme de montaj sau garantie si altele.

Sistemele de invelitori ROOFART sunt recomandate pentru orice tip de constructie, cladiri noi sau renovate, de intrebuintare publica sau rezidentiala, chiar si in medii cu agresivitate sporita a intemperiilor. Ele contureaza aspectul exterior si asigura, in acelasi timp, o protectie reala subsolurilor, minimalizind infiltratiile ce pot pune in pericol insasi structurile de rezistenta.

 

Prezentare linii de productie si birouri ROOFART

 

Produse ROOFART - Producator sisteme complete de acoperis (2)
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
Codrut Ciubuc - 21 mar 2013, 20:22 (post nou)
Raspuns solutie
Cum poti sa-i contactezi pe cei de la roofart? Prin mijloace obisnuite (telefon, mail, etc.) este imposibil, boala veche romaneasca.
Codrut Ciubuc
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Alex Padure - 22 mar 2013, 10:30 (post nou)
Raspuns solutie
Ati incercat butonul de "Cere oferta"?
 Alex PadureAlex Padure
★★★★★
Raspunde
Octavian Ursu - 22 mar 2013, 11:56 (post nou)
Raspuns solutie
Numerele de telefoane sunt disponibile mereu 0748 533133 sau 07544 12 807 telefon la care poti obtine informatiile necesare mail: contact@roofart.ro sau sa ne faceti o vizita la punctul de lucru: jud. Covasna, loc. Sintionlunca 111A
Octavian Ursu
Utilizator neinregistrat
Raspunde