Contact

Sediu principal: Bucuresti/București Sector 1  |  Statutul comercial: Antreprenor

ROMEXPO SA este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia, experienta si calitatea de nivel international in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti.

ROMEXPO SA este recunoscut si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii – UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala – CEFA, al Asociatiei Targurilor din Sud-Estul Europei – EASE, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor - CENTREX si membru fondator al Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania – ASOEXPO.
Societatea dispune de propriul sau centru de expozitii, denumit Complexul Expozitional ROMEXPO – Targul International Bucuresti, cuprinzand 42 de pavilioane cu o suprafata de expunere totala de 100.000 mp (cca.55.000 mp interior, peste 45.000 mp in aer liber).


ROMEXPO
ofera partenerilor sai o gama completa de servicii, variante si solutii menite sa satisfaca cerinte de la cele uzuale la cele cu inalt grad de complexitate, care imprima unui targ sau expozitie o nota distincta de eleganta si personalitate. Directiile prioritare de dezvoltare includ modernizare, diversificare si specializare.


ROMEXPO SA
organizeaza anual peste 40 de targuri, expozitii si saloane comerciale cu participare internationala, in marea lor majoritate manifestari specializate, care reprezinta factori importanti ai accelerarii proceselor complexe de restructurare a economiei nationale, de dezvoltare si modernizare a infrastructurii, de retehnologizare a ramurilor industriale, de sprijinire a informatizarii activitatilor economico-sociale si altele.
Tematica manifestarilor expozitionale, cuprinse in programul anual, acopera, practic, totalitatea sectoarelor economiei nationale : constructii si instalatii, utilaje, echipamente si tehnologii pentru cele mai diverse domenii industriale, transporturi, tehnologia informatiei, agro-zootehnie si industrie alimentara, medicina umana si veterinara, ecologie, bunuri de larg consum nealimentare, mobila, turism, media si tiparituri, confectii, textile, cosmetice, cadouri.


Relatiile de colaborare internationala ale ROMEXPO SA se dezvolta permanent, prin incheierea de noi acorduri de cooperare cu organizatori reputati de targuri si expozitii din strainatate si prin perfectarea pe noi coordonate a colaborarilor cu astfel de parteneri din lumea intreaga. Alte obiective vizeaza intensificarea pregatirii de misiuni economice/ delegatii de oameni de afaceri romani la targuri din strainatate, la care ROMEXPO SA organizeaza participarea firmelor romanesti, precum si modernizarea si dezvoltarea Complexului Expozitional ROMEXPO – Targul International Bucuresti.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!