Sediu principal: Miercurea-Ciuc/Harghita  |  Statutul comercial: Reprezentanta
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
ALLVENT ENGINEERING
2 produse
Showroom Bucuresti: Bucuresti
CROWN COOL
3 produse
Sediu central si Showroom: Miercurea-Ciuc
INSTAL IMPEX
5 produse
Sediu principal: Arad
JULIEN EXPERT
50 produse
Sediu principal: Bucuresti
SELENA ROMANIA
13 produse
Sediul principal: Comuna Clinceni, Sat Olteni
SIKA Romania
42 produse
Sediu principal: Bucuresti
SOLDEC
11 produse
Sediu principal: Cluj Napoca
PROMAT - furnizor global de solutii de protectie pasiva la foc a constructiilor.
Societatea Comerciala Promat Best Insulating Performance S.R.L. este o firma privata, cu capital strain, infiintata in Romania in anul 2008, cu sediul central in Miercurea Ciuc.
Promat Best Insulating Performance S.R.L. din Romania apartine de Best Insulating Performance GmbH din Viena, Austria (www.promat.at) impreuna cu urmatoarele tari: Bulgaria, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria.

Best Insulating Performance GmbH Austria apartine de Etex Group Belgia (www.etexgroup.com).
Grupul Etex este un holding de firme specializate in productia de structuri antifoc pentru constructii, in special solutii de protectie pasiva la foc. Toate firmele Promat apartin de Organizatia Promat International, prezenta pe 5 continente, cu o experienta mondiala de peste 50 ani in domeniul productiei sistemelor de protectie pasiva la foc a structurilor de constructii.

Promat International are filiale si/sau reprezentante in toata Europa: Austria, Romania, Germania, Cehia, Spania, Portugalia, Italia, Franta, Olanda, Polonia, Anglia, Irlanda, Elvetia, si alte continente: Australia, America de Sud (Argentina, Brazilia, Chile), Statele Unite ale Americii, Asia (Hong Kong, China, Malaysia, Indonesia, Singapore), Noua Zeelanda, India, Orientul Apropiat.

Ce va poate oferi Promat?
In calitate de partener compentent cu experienta in intregul domeniu al sistemelor de protectie a constructiilor impotriva incendiilor, proiectantii si inginerii Promat ofera sprijin in prelucrarea conceptelor de protectie a constructiilor impotriva incendiilor pentru proiectele dumneavoastra.
Suntem consultanti, producatori si furnizori de materiale si de solutii.
Va putem oferi consultanta in executie si in cadrul implementarii lucrarii.
Sute de constructii si sisteme de protectie impotriva incendiilor, testate si verificate si peste 50 de ani de experienta Promat in domeniul protectiei constructiilor impotriva incendiilor ofera partenerilor nostri: siguranta.

Produsele Promat sunt de cea mai buna calitate, produse cu cele mai moderne tehnologii de fabricatie si retete inovative, testate de institutii acreditate la nivel global, certificate conform normativelor in vigoare.
Principalele produse pentru constructii si sisteme de protectie pasiva la foc sunt placile din silicat de calciu, sticla antifoc, produse termospumante, torcrete, mortare antifoc, mansete de etansare a golurilor, vopsele termospumante, etc.
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!