Sediu principal - Bucuresti: Bucuresti/București Sector 2  |  Statutul comercial: Proiectant

Societatea comerciala INDIGO STUDIO SRL ofera servicii de copiere, plotare, printare, scanare si finisare pentru planuri si documentatii, ce au formate de la A0+ pana la formate A5. Obiectivul principal este de a furniza consecvent servicii de calitate, promte, rapide, sigure, in conditii de confidentialitate, personalizate, indreptate catre nevoile fiecarui client.


Clientii INDIGO STUDIO sunt arhitecti, ingineri, investitori, firme care ofera servicii de managementul proiectelor, banci, finantatori. Pentru a oferi clientilor servicii eficiente, societatea efectueaza transportul documentelor, oferindu-le astfel posibilitatea de a-si folosi timpul si energia in activitati unde este necesara prezenta lor. Pentru a reduce timpul de transport al fisierelor in format electronic, clientilor li se ofera posibilitatetea de a trimite prin transfer ftp fisiere de marimi pana la 300MB si prin email fisiere pana la 50MB.


Echipamentele INDIGO STUDIO sunt performante si intretinute de profesionisti:
- sisteme multifunctional Oce TDS 400 si TDS 600 - pentru copieri, plotari si scanari formate mari alb/ negru, cu o viteza de 2.5 ml/min si respectiv 5 ml/min
- sistem multifunctional KIP 5200 - pentru copieri, plotari si scanari formate mari alb/ negru, cu o viteza de 5 ml/min
- sistem multifunctional Oce TCS 400 - pentru copieri, plotari si scanari formate mari color, cu o viteza de 0.5 ml/min format A0+
- ploter HP 4500 - pentru printuri formate mari color, cu o viteza de 1 ml/min format A0+
- sistem multifunctional Konica Minolta C451 - pentru printare, copiere si scanare color (45 ppm)
- imprimante HP 5550 - pentru printare color (54 ppm)
- imprimante HP 8000 - pentru printare alb/ negru (60 ppm)
- copiator HP 9040 - pentru copiere, printare si scanare alb/megru (40 ppm)


Echipa INDIGO STUDIO este oricand gata sa ofere suportul necesar pentru indeplinirea la timp a cerintelor.


Avantajele INDIGO STUDIO sunt: rapiditate, claritate, calitate, consecventa, respectarea timpului de predare, facturare lunara a comenzilor, transfer ftp, transport al documentelor de la sediul dvs si retur, program prelungit fara costuri suplimentare, preturi mici, competitive.

Servicii INDIGO STUDIO (2)
Copiere, plotare, scanare formate mari Indigo Studio ofera servicii de copiere, plotare, printare, scanare si finisare pentru planuri mari sau documentatii, cu formate de la A0+ pana la formate A5.
  • fără documentaţii
Copiere, plotare, scanare formate mari
Marca:
INDIGO STUDIO
Consultanta pentru gestiunea deseurilor Serviciile oferite de INDIGO STUDIO sunt: identificarea problemelor de mediu si gestionarea corecta a deseurilor; modul de transport al deseurilor; elaborarea documentelor privind gestiunea deseurilor.
  • fără documentaţii
Consultanta pentru gestiunea deseurilor
Marca:
INDIGO STUDIO
 

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!