Sediu principal: Popesti Leordeni/Ilfov  |  Statutul comercial: Importator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
ALECO AIR
19 produse
Sediu principal: Bucuresti
DIPET SERVCOM
1 produs
Sediu principal: Bucuresti
Hoval
5 produse
Sediu principal: Voluntari
Jetrun
14 produse
Sediul principal: Bucuresti
JULIEN EXPERT
50 produse
Sediu principal: Bucuresti
LIFE ART
6 produse | 1 serviciu
SOLDEC
11 produse
Sediu principal: Cluj Napoca
UNILIFT SERV
30 produse
Sediul principal: Comanesti

GRUPUL MENATWORK este un important furnizor de materiale pentru constructii, produse pentru amenajari si finisaje de interior si exterior, echipamente pentru instalatii electrice, corpuri si sisteme profesionale de iluminat, echipamente termice si sisteme de climatizare. Pentru a satisface necesitatile din ce in ce mai crescande ale clientilor, partenerilor si sectorului de constructii, Menatwork si-a dezvoltat aria de activitate atat verticala, cat si orizontala, devenind un furnizor complex, care functioneaza la 360°: solutii complete pentru amenajari de interior & exterior, disponibile prin comert traditional (distributie & showroom) si prin comert virtual (www.eMenatwork.ro ).

Marfurile furnizate de MENATWORK deservesc necesitatile lucrarilor in constructii de tip profesional, rezidential, comercial, industrial, public.

In ritmul cresterii exigentelor moderne in constructii, gamele merceologice sunt permanent diversificate cu produse de calitate, sisteme multi-functionale, marfuri durabile in exploatare, eficiente si eco-compatibile, accesibile in materie de costuri.

Statutul dobandit in zona comerciala a materialelor de constructii, seriozitatea si coerenta in business, imbunatatirea permanenta a ofertei de produse si servicii, sunt atuuri esentiale ce recomanda MENATWORK in cooperari trainice cu mari producatori internationali, transpuse adeseori in raporturi de distributie exclusiva.

In beneficiul clientilor sai, MENATWORK dezvolta servicii profesionale de asistenta tehnica si comerciala, sustinute cu personal calificat si suport logistic performant.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!