Sediu principal: Popesti Leordeni/Ilfov  |  Statutul comercial: Importator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
ALECO AIR
19 produse
Sediu principal: Bucuresti
AMASS CONFORT SYSTEMS
4 produse
Sediu principal: Bucuresti
CIPEC PROD. COM. SERV. SRL
12 produse
Sediul principal: Bucuresti
CIUPIROM INSTAL
4 produse | 7 servicii
INSATERM TOTAL
7 produse
Sediul principal: Bucuresti
Jetrun
14 produse
Sediul principal: Bucuresti
JULIEN EXPERT
50 produse
Sediu principal: Bucuresti
LIFE ART
6 produse | 1 serviciu
TIEMME SYSTEMS
5 produse
Sediu principal: Bolintin Deal
TOTAL HEAT
1 produs | 1 serviciu
Sediul principal: Bucuresti
UPONOR
4 produse
Sediul central: Bucuresti

GRUPUL MENATWORK este un important furnizor de materiale pentru constructii, produse pentru amenajari si finisaje de interior si exterior, echipamente pentru instalatii electrice, corpuri si sisteme profesionale de iluminat, echipamente termice si sisteme de climatizare. Pentru a satisface necesitatile din ce in ce mai crescande ale clientilor, partenerilor si sectorului de constructii, Menatwork si-a dezvoltat aria de activitate atat verticala, cat si orizontala, devenind un furnizor complex, care functioneaza la 360°: solutii complete pentru amenajari de interior & exterior, disponibile prin comert traditional (distributie & showroom) si prin comert virtual (www.eMenatwork.ro ).

Marfurile furnizate de MENATWORK deservesc necesitatile lucrarilor in constructii de tip profesional, rezidential, comercial, industrial, public.

In ritmul cresterii exigentelor moderne in constructii, gamele merceologice sunt permanent diversificate cu produse de calitate, sisteme multi-functionale, marfuri durabile in exploatare, eficiente si eco-compatibile, accesibile in materie de costuri.

Statutul dobandit in zona comerciala a materialelor de constructii, seriozitatea si coerenta in business, imbunatatirea permanenta a ofertei de produse si servicii, sunt atuuri esentiale ce recomanda MENATWORK in cooperari trainice cu mari producatori internationali, transpuse adeseori in raporturi de distributie exclusiva.

In beneficiul clientilor sai, MENATWORK dezvolta servicii profesionale de asistenta tehnica si comerciala, sustinute cu personal calificat si suport logistic performant.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!