Sediu principal: Bucuresti/București Sector 6  |  Statutul comercial: Producator, Importator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
CONCRETE ART
2 produse | 1 serviciu
Sediul principal: Bucuresti
GEPLAST
19 produse
Adresa corespondenta: Pantelimon
KLINKER ROMANIA
4 produse
KROMSTON SRL
9 produse
Sediu principal: Arad
LEVENTE COMPANIE SRL
1 produs
Sediul principal: Vistea, Comuna Garbau
PIATRAONLINE
37 produse
Showroom: Bucuresti
POLICOLOR
5 produse
Sediu central: Bucuresti
SEMMELROCK STEIN+DESIGN
4 produse
Sediu principal: Bolintin Vale
SIDORA METAL
1 produs
Punct de lucru - Bucuresti: Bucuresti
SIKA Romania
41 produse
Sediu principal: Bucuresti
STUDIO CERAMICA
19 produse
Showroom Bucuresti: Bucuresti

In cei peste 20 ani de economie de piata pe care i-am parcurs pana in prezent, am avut ocazia sa asistam la evolutia multor societati comerciale. una dintre aceste societati este si firma noastra care a avut o evolutie normala, sanatoasa, crescand de la an la an, atat cat ne-a permis economia noastra de piata in perioada de tranzitie pe care o parcurgem, ajungand intr-un timp relativ scurt un lider printre furnizorii de placi ceramice.

 

Societatea comerciala GIROM INTERNATIONAL a fost infiintata in anul 2000, dobandind experienta de la GIROM COM IMPEX, care activeaza in domeniul materialelor de constructii si amenajari interioare inca din anul 1995.

 

Refugiul nostru citadin este, sau ar trebui sa fie, mediul ambiant oferit de spatiile in care locuim. Ele, cel putin in conceptia moderna de habitat, sunt cele care au menirea sa ne deconecteze de la tumultul trepidant al locului de munca sau de traseele pe care circulam, unde ritmul si aglomeratia sunt stresante pentru fiecare dintre noi. Iata de ce acasa trebuie sa ne simtim cel mai bine. Pentru o asemenea dorinta sunt necesare mai multe lucruri: casa ca atare, imaginatia, oferta pietei, conceptia arhitecturala si nu in ultimul rand banii.

 

Ne-am propus de la bun inceput si am reusit cu succes de-a lungul acestor ani sa aducem pe piata romaneasca produse de la cele mai renumite firme producatoare de gresie si faianta din Europa si chiar din lume: Marazzi, Fiandre, Bisazza, Fap Ceramiche, Stroher, Energie Ker, Tosco Ker, SIRI, Mapei.

Toate sunt nume cu deosebita rezonanta pe plan international.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!