Contact

Sediu principal: Bucuresti/București Sector 4  |  Statutul comercial: Reprezentanta

Grupul Geberit este liderul european in domeniul tehnologiei sanitare cu o prezenta globala. Din momentul infiintarii sale in 1874, compania a fost intotdeauna un pionier in acest sector, in mod constant dezvoltand noi tendinte pentru a continua imbunatatirea calitatii vietii.

 

Geberit are reprezentante in 41 de tari. Activitatile de vanzare sunt concentrate pe principalele piete europene, cu mari oportunitati de crestere, in principal in Europa Centrala si de Est, Marea Britanie, America de Nord, China si Asia de Sud-Est. Geberit livreaza pe pietele din Asia si America de Nord cu produse special concepute pentru a se potrivi nevoilor regionale. Pentru a servi aceste piete, centre de competenta locale au fost construite pana in Shanghai (China) si Chicago (SUA). Compania are 16 locatii de productie in sapte tari diferite, cele principale fiind situate in Elvetia, Germania si Austria.

Gama de produse Geberit este conceputa pentru a fi utilizata in cladiri noi, precum si in proiecte de renovare si modernizare. Ea cuprinde linii de produse precum sisteme sanitare (Sisteme de instalare, Cisterne si Mecanisme, Armaturi si sisteme de spalare pentru spatii publice, Sisteme de sifoane de aparat) si sisteme de conducte (Sisteme de drenaj in cladiri, Sisteme de alimentare cu apa). Produsele sub brand-ul Geberit sunt inovatoare, durabile si eficiente ecologic, fiind concepute sa furnizeze solutii sanitare de high-end pentru importatori, instalatori si proiectanti si utilizatorii finali deopotriva.

 

Grupul Geberit a generat un volum de vanzari de CHF 2.1 miliarde in 2010 si incadreaza un numar de 5700 de oameni angajati in 41 de tari. Din acestea aproximativ 1.000 de angajati au sediul in Elvetia. Geberit are sediul in Rapperswil-Jona din cantonul St Gallen si a fost listata pe bursa SWX (Swiss Stock Exchange) din 1999.

In Romania, Geberit s-a infiinta ca reprezentanta in 2004, numarand in prezent 11 angajati. Gama de produse sanitare se regaseste atat in cladiri industriale cat si in hoteluri, supermarket-uri, locuinte private, fiind considerata de clientii nostri topul calitatii si inovatiei.

 

Gama de produse Geberit contine 8 linii diferite, integrate pentru a oferi un sistem sanitar complet. Produsele sunt proiectate ca parte a unui sistem pentru a permite instalarea produselor si componentelor care interactioneaza, oferind o calitate imposibil de intrecut pentru fiecare sistem sanitar.

 

Sisteme de instalare si rezervoare incastrate pentru vase wc, pisoare, lavoare si bideuri Geberit ofera o igiena sporita precum si economisirea spatiului din baie. Certificate in privinta fiabilitatii, silentiozitatii si mecanismelor din interior, sistemele de instalare Geberit se preteaza la toata gama de obiecte sanitare existente pe piata indiferent de natura constructiei (perete de ghips-carton sau zidarie).


Clapete de actionare Geberit sunt disponibile intr-o gama larga de culori, forme si materiale. Incorporeaza tehnologia moderna care permite economisirea apei prin adaptarea volumului de apa utilizata. Flexibilitatea in proiectare va ofera posibilitatea de a va realiza stilul personal prin alegerea clapetei dorite.

 

In plus sistemul inovator Geberit DuoFresh lansat in 2011 pastreaza baia cu un miros proaspat: prin simpla apasare a unui buton, aerul din vasul ceramic de WC este extras si purificat printr-un filtru de carbune activ.

 

Rezervoarele aparente Geberit si mecanismele universale pentru rezervoare ceramice permit asumarea responsabilitatii pentru protejarea mediului si economisirea de bani in acelasi timp. Construite din materiale plastice speciale (ABS si ASA), cu un design inovator, sunt apreciate pentru fiabilitate si siguranta in exploatare, dar si pentru modul economic de functionare. 

 

Modulele sanitare cu rezervor integrat Geberit Monolith ofera un mod de a inlocui un WC existent cu un fascinant obiect de design. Modulul poate fi instalat fara a interveni asupra structurii si devenind o sculptura compacta intre camera de baie si vasul WC ceramic. 

 

Solutiile sanitare complete pentru spatii publice si comerciale cuprind armaturi electronice pentru spatii publice, pentru lavoar, pisoar si WC, elemente de instalare, spalare electronica, accesorii actionate prin infrarosu. Gama larga de culori, design-ul complex precum si functiile specifice fiecarei aplicatii ofera proiectantilor posibilitatea de a crea camere de baie si toalete remarcabile, igienice si eficiente.

Geberit AquaClean este combinatia dintre o igienizare naturala, un confort deosebit si un design elegant. Avantajele sale includ designul modern combinat cu tehnologia rafinata, un plus de valoare pentru sanatate, precum si confort superior. Geberit AquaClean este disponibil in variantele colac WC sau instalatie WC completa, in functie de dorinta si de situatia locuintei. La toate modelele sunt valabile aceleasi standarde de calitate si confort, diferentele constand in echipare, de la simplu la lux.

 

Sifoanele Geberit pentru cazile de baie si dusuri au un design special si sunt foarte fiabile. Sifonul foarte jos ofera libertate in proiectare - dar cu o performanta foarte buna. Gama de sifoane Geberit contine modele pentru aplicatii normale (masini de spalat, masini de spalat vase) dar si produse pentru uz industrial.

 

Cea mai recenta intrare in aceasta gama de produse este rigola de dus cu scurgere in perete, inovativul element de dus ascuns in perete, unic Geberit, care lasa apa sa curga intr-o armonie perfecta de la alimentare pana la scurgere.

 

Sisteme de drenaj Geberit: de la racordarea la reteaua de alimentare cu apa, pana la distributia catre toate nivele si consumatorii, de la evacuarea apelor de pe acoperis si din interiorul cladirii, la reteaua de canalizare. O solutie care reprezinta cea mai moderna tehnologie in domeniul hidraulicii, izolarii acustice, protectiei la foc, fiabilitatii, instalarii facile si a protectiei mediului.

 

Geberit HDPE este solutia pentru orice cerinte in materie de drenaj, atat la suprafata cat si subteran, sau in evacuarea substantelor chimice.
O gama larga de racorduri, posibilitatile de conectare, greutatea redusa si instalarea facila asigura flexibilitate sistemului. Conductele sunt rezistente la majoritatea substantelor chimice - deci pot fi utilizate in toate tipurile de drenaj pentru cladiri (incluzand aplicatiile industriale), ca si in instalari in beton si drenaj subteran.

 

Sistemul Geberit Pluvia, pentru drenajul apei de ploaie, ofera solutii pentru cladiri rezidentiale, industriale sau comerciale. Caracteristicile speciale ale sistemului Geberit Pluvia si performanta deosebita fac din acest sistem alegerea optima pentru suprafete mari.

Sistemul ce se bazeaza pe vacuumul indus gravitational este compus din receptori de terasa, conducte si fitinguri din HDPE, un sistem ingenios de fixare si un suport tehnic complet.

 

Sistemul de conducte pentru alimentare rezidentiale, comerciale si industriale, oferind solutii de durata, convenabile si foarte fiabile Mepla si Mapress.

 

Geberit Mepla de imbinare prin presare este proiectat pentru o instalare foarte rapida. Stratul exterior al conductelor HDPE (polietilena de inalta densitate) face posibila indoirea foarte usoara si reduce greutatea, in timp ce stratul de metal din mijloc asigura stabilitatea. Datorita stratului interior din plastic, Mepla prezinta rezistenta crescuta atat la coroziune cat si la dilatare, fiind un sistem de imbinare prin presare extrem de flexibil, usor si functional.
 

Fitingurile din metal si conductele sistemului Geberit Mapress permit instalarea rapida si usoara - pentru aproape orice aplicatie rezidentiala sau industriala.

Indiferent ca aplicatia solicita rezistenta la coroziune specifica otelului-inox sau stabilitatea si fiabilitatea otelului-carbon folosit in instalatii de incalzire sau racire, puteti alege cel mai bun material - si veti obtine avantajul unor tevi flexibile, imbinarea cu Geberit Mepla facandu-se foarte usor folosind un adaptor.

Integrare, Inovare, Experienta - Folosind cunostintele noastre pentru a aduce mereu imbunatatiri, cream produse inovatoare ce inglobeaza performantele intregului sistem.
Asta intelegem noi prin sintagma Know-How Installed.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!