Contact

Sediu principal: Bucuresti/București Sector 3  |  Statutul comercial: Reprezentanta, Importator

ARTES CTC este brand-ul societatii GAVIOTA SIMBAC Eastern Europe, o firma romaneasca cu capital mixt, integral privat, specializat in proiectarea, producerea si montarea sistemelor de protectie solara. In anul 2010 ARTES CTC devine parte integranta a societatii spaniole Gaviota Simbac S.L., producator de subansamble pentru Rulouri Exterioare si Copertine Solare, de renume mondial si unul din cei mai mari producatori de aluminiu din Europa.

La ora actuala, ARTES CTC cu ajutorul Gaviota Simbac SL este unul dintre cei mai importanti proiectanti, producatori si montatori de sisteme de protectie solara din Romania, avand acoperire nationala, un larg portofoliu de produse si probabil gama cea mai completa existenta pe piata nationala de profil. Ponderea o reprezinta in continuare gama de solutii pentru interior si exterior, intentiile noastre fiind de sustinere si promovare a intregii game de produse si sistemele aferente acestora de automatizare.

Portofoliul firmei acopera acum toate grupele de solutii pentru protectie solara, cuprinzand circa 40 de produse.
ARTES CTC produce si monteaza produsele celui mai bun producator din Europa - Gaviota Simbac SL, pe cele doua principale segmente ale pietei, beneficiari directi, in medie de 800 beneficiari directi anual si peste 100 firme de profil sau antreprenori.

Produse Gaviota Simbac Eastern Europe (4)
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!