Sediul principal: /Bucuresti  |  Statutul comercial: Importator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
HISTRIA INTERNATIONAL
7 produse
Sediu principal: Bucuresti
SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS
13 produse
Sediu principal: Bucuresti

Oferta BARRISOL este axata pe materiale de finisaj de inalta clasa. Sunt materiale recomandate spatiilor reprezentative, cu un puternic rol in strategia de promovare si sustinere a unei imagini sau spatiilor a caror destinatie impune folosirea unor finisaje speciale.

 

In peste 14 ani de activitate pe piata materialelor de finisaj, am acumulat o experienta bogata in ceea ce inseamna relatia beneficiar - proiectant - furnizor (echipa noastra de arhitecti asigurand in mod profesionist suportul de specialitate necesar).

 

BARRISOL este lider mondial pe piata tavanelor extensibile si cel mai mare producator, cu o experienta de peste 40 de ani si cu peste 1200 de distribuitori in intreaga lume.

 

BARRISOL - solutii inovative de design - materiale de finisaj de inalta clasa - texturi diverse, culori vibrante, forme complexe

 

Maestri in arhitectura ca Peter Eisenman, Jean Nouvel, Norman Foster, Stark, Herzog & De Meuron, Ora Ito, Plisson Christian, Moshe Safdie sau Massimiliano Fuksas etc. au folosit tehnica BARRISOL pentru proiecte exceptionale si de prestigiu.

 

MaterialeIe sunt initial aplicabile in spatii publice interioare, comerciale, locuinte particulare, hoteluri, piscine, birouri, sali de sport, saloane de coafura, cabinete si laboratoare medicale etc.

 

Ulterior, prin departamentul de cercetare si dezvoltare, BARRISOL si-a largit gama de produse oferite trecand si la materiale pentru exterior, materiale printate sau cu rol acustic, piese de iluminat sau chiar mobilier!

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!