Sisteme de incalzire electrice sub pardoseala WARMUPWarmup ofera cabluri incalzitoare, covorase incalzitoare, termostate, placi de izolatie cu strat superficial si fara strat superificial. Aceste sisteme pot fi instalate sub orice tip de pardoseala.
Vezi mai multe detalii
Discuţiile 1 - 3 din 3 discuţii
  pagina urmatoarepagina urmatoare pagina anterioara Pagina din 1 pagina urmatoare ultima paginaultima pagina
Cornel - 15 dec 2012, 00:33 (post nou)
Raspuns solutie
Buna sera, Imi puteti face o comparatie privind costurile de exploatare ale unui sistem electric de incalzire in pardoseala vs caloriferre apa calda clasice? Eventual o transformare in kw a consumului? Multumesc!
Cornel
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Gabriel Paun - 15 dec 2012, 09:34 (post nou)
Raspuns solutie
Discuție prețuri
Buna ziua, Costurile de exploatare ale sistemelor de incalzire electrica prin pardoseala Warmup sunt comparabile cu cele pe baza de agent termic produs intr-o centrala cu gaz metan. Daca imobilul este izolat bine si puterea instalata se afla intre 120 si 150 de Wati pe metrul patrat consumul lunar va fi de intre 4 si 10 Kw pe metrul patrat. Asta inseamna ca pe durata sezonului rece, factura de caldura va avea valoarea cuprinsa intre 200 si 500 de lei pe luna pentru o casa de 100 de metri patrati. Persoanele care doresc temperaturi ambientale mai mari(peste 22-24 de grade Celsius) ar putea plati ceva mai mult. Toate acestea se intampla numai daca sistemul este pornit in luna octombrie si este oprit in luna aprilie. Practic, vreau sa va spun ca nu trebuie oprita instalatia de incalzire decat in cazul in care parasiti imobilul pentru o perioada mai mare de 3-4 zile. Chiar si atunci caldura va trebui sa functioneze la valori ceva mai mici, DAR SA NU FIE OPRITA! Sistemul consuma foarte putin atunci cand trebuie doar sa supravegheze temperatura din imobil. Cel mai bun argument in acest sens este boilerul electric, care daca este pornit si oprit des are consumul mai mare decat daca este lasat sa fuctioneze continuu. Va multumesc pentru intrebare si astept cu mult interes alte intrebari cat si opinia Dvs. Cu stima, Ing. Gabriel Paun +40744654067 Logheaza-te sa vezi acest link Jovis 98 trading srl Bucharest, 1, str. Gorunului, 10 Partener Warmup in Romania
Raspunde
ARGENTAINSTALATII@YAHOO.COM - 11 feb 2013, 10:23 (post nou)
Raspuns solutie
cind un kw va costa 0,1149 lei cu TVA, atunci vei avea costul de 500 lei /luna pentru o suprafata de incalzire de 100 mp. -pentru orice fel de combustibil consumat,consumul pentru o suprafata de 100 mp este in medie de 145 w/mp(cuH=2.,5m) -1Nmc gaz natural costa aproximativ 1 leu si are minim 10 kw -10 kw energie electrica costa minim 5 lei SA FITI DESTEPTI ,SI FARA FRICA,...................!
ARGENTAINSTALATII@YAHOO.COM
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Gabriel Paun - 11 feb 2013, 13:32 (post nou)
Raspuns solutie
Pentru ArgentaNuMaiStiuCum, Consumurile estimate se refera la un spatiu de locuit izolat conform recomandarilor actuale din domeniul constructiilor. Noi monitorizam permanent consumurile de energie electrica printr-o comunicare permanenta cu clientii nostri. Dumneavoastra nu stiti, dar incalzirea prin pardoseala, electrica sau cu agent termic nu presupune consumuri mari ca atunci cand se folosesc calorifere. Caloriferele incalzesc combinand radiatia termica cu convectia. Incalzirea prin pardoseala se face doar prin radiatie termica, cea mai confortabila si sanatoasa posibilitate de a incalzi o locuinta. Si noi va dorim succes in afacerea Dvs.! SUNTEM DESTEPTI SI NU NE E FRICA NICI DE EXPLOZII SI NICI DE INCENDII, .....................!
Raspunde
Bogdan Mihailescu - 17 nov 2013, 14:09 (post nou)
Raspuns solutie
buna ziua.....sant nou aici...nu prea ma pricep....sper sa nu fie cu suparare......ma interseaza sistemul de incalzire ...as dori niste informatii. am o casa cu un dormitor si o sufragerie , in care as vrea montez acest sistem....in total ca suprafata cam 60 metri patrati........care ar fi costul total al instalatiei? si cel al facturii? va multumesc aniticipat bogdan ramnicu valcea
Raspunde
Porneste o discutie noua
Răspunsuri soluţie
→ din toate forumurile
Masina de spalat DAEWOO Nano Silver DWF 750 MPS
Va salut dle Ghita. Ma uitam pe acest forum ca sunt aproape 2 ani de la prima problema pe ...
Covoare antiderapante exterior
Va rugam sa consultati link-urile atasate acestui post
electricitate
Posibilitatile sunt; 1. Siguranta arsa in tablou. 2. Fir ars in tablou la iesire din...
Masina de spalat INDESIT nu porneste
Cel mai probabil s-au terminat carbunii la motor.
Stoparea umezelii ascensionale cu Dryzone la Cetatea Fagarasului c&a construct - DRYZONE
Buna ziua Daca zidul este suprateran nu necesita tratamente suplimentare.Se va usca in...
vezi toate răspunsurile soluţie
Cei mai activi utilizatori
 Amro
Amro
8 posturi in ultima luna
 
jardenbrown70
4 posturi in ultima luna
 
Krmen Popa
2 posturi in ultima luna
 
Casaanke
2 posturi in ultima luna
 
Bojor Georgel
2 posturi in ultima luna
 
Dumitru Pantelimon
1 post in ultima luna
 
Marilo
1 post in ultima luna
 
Maria Cretu
1 post in ultima luna
 
Boby Bogdy
1 post in ultima luna
 
Nicusor Turda
1 post in ultima luna
 
Thot Mc
1 post in ultima luna
 GHITA
GHITA
1 post in ultima luna