Sistem de incalzire prin plinta ThermaSkirtThermaSkirt este un sistem de incalzire revolutionar, eco-friendly care inlocuieste plintele si caloriferele intr-un singur element. Putandu-se conecta la traditionalele boilere sau centrale terminice, ThermaSkirt este potrivit si pentru folosirea cu surse regenerabile cum ar fi energia geotermala, solara etc.ThermaSkirt poate ajuta la reducerea consumului de energie, prin urmare si la emiterea de CO2.
Vezi mai multe detalii
Discuţiile 1 - 5 din 5 discuţii
  pagina urmatoarepagina urmatoare pagina anterioara Pagina din 1 pagina urmatoare ultima paginaultima pagina
Ciresica - 05 feb 2013, 16:55 (post nou)
Raspuns solutie
Cum anume se face legarea la centrala/boiler, kitul include si elemente de legare? Am observat in documentatie ca presiunea maxima suportata este de 17 bari dar as vrea sa stiu care este presiunea de lucru normala si temperatura normala de lucru? In cazul in care vreau sa zugravesc se poate demonta usor si re-monta sistemul de incalzire prin plinta? Exista o protectie speciala pentru portiunea peretelui pe care se prinde instalatia?
Raspunde
Tambrescu Marius - 06 feb 2013, 13:24 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua. Toata partea de conectica este bazata pe asa numitii conectori "push-to-fit" conectori rapizi care se imbina prin simpla presare. Nu se taie si nu se lipeste! Presiunea normala de lucru la care va functiona sistemul conectat la sursele tipice de apa calda este intre 1,5 si 2 bari. In ceea ce priveste temperatura, sistemul functioneaza incepand de la temperaturi de 30 grade Celsius. Montajul si demontajul sistemului se realizeaza foarte usor, datorita conectorilor rapizi push to fit! In ceea ce priveste protectia peretelui, nu aveti nevoie de asa ceva deoarece sistemul este un sistem radiant si nu deplaseaza curentii de aer in incapere, drept urmare nu veti observa nici un fel de urma pe perete. Daca se doreste totusi montarea unei protectii, avem disponibila o folie speciala izolatoare care se poate monta intre perete si plinta. Pentru orice alte intrebari nu ezitati sa ne contactati!
Raspunde
AlexSC - 06 feb 2013, 15:45 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, Puteti sa-mi dati o informatie referitoare unui pret estimativ pentru un astfel de sistem pentru o casa de 150mp ( 90 mp parter- 60mp etaj ). La parter - sufragerie de aproximativ 38mp, camera (birou) 15mp, bucatarie 8mp plus holuri La etaj - dormitor 22mp, dormitor 11mp, 2 bai plus hol mic
 AlexSC
★★
Raspunde
Tambrescu Marius - 11 feb 2013, 14:30 (post nou)
Raspuns solutie
Ne puteti trimite va rugam, planul casei dvs pe adresa noastra de email? Adresa este office@thermaskirt.ro. De indata ce ne trimiteti planul, un specialist va poate face o calculatie exacta.
Raspunde
Ducu - 11 feb 2013, 16:35 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua. Ma numesc Alex,as dori sa stiu daca sistemul este efficient pentru temperaturi extrem de scăzute,in cazul in care el este singura sursa de caldura din imobil? Cu respect Alex.
Ducu
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Tambrescu Marius - 11 feb 2013, 16:48 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua. Absolut! Atat timp cat calculatia initiala este facuta corespunzator si se suplineste necesarul termic in functie de zona, va putem garanta ca nu vor aparea probleme. Sistemul nostru este un sistem de incalzire independent care functioneaza fara nici un alt ajutor suplimentar si ca singura sursa de incalzire. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta pe email sau telefonic.
Raspunde
Jenica Cojocaru - 29 aug 2013, 08:24 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua! In locuinta noastra,incalzirea este asigurata de o centrala pe gaz,cu calorifere din aluminiu.Deoarece toate camerele au ferestre pana jos(cu o latime totala a spatiului vitrat intre 2 si 3 m),iar caloriferele au fost pozitionate vertical stanga-dreapta ferestrelor,iarna apare condens in partea de jos a geamurilor.As vrea sa stiu daca sistemul de incalzire prin plinta poate fi folosit pe zona ferestrelor,astfel incat sa existe o "perdea"de aer cald care sa impiedice aburirea geamurilor.Precizez ca problema condensului nu se datoreaza "economiei"-pe timp de iarna,in casa avem,constant,24-25 grade,iar camerele sunt aerisite zilnic.Ni s-a sugerat montarea unor ventilo-convectoare in pardoseala-pentru a se putea deschide usile-fereastra,dar aceasta solutie presupune un deranj major.V-as ramane recunoscatoare daca mi-ati transmite punctul dvs. de vedere in legatura cu situatia prezentata. Multumesc!
Jenica Cojocaru
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Tambrescu Marius - 02 sep 2013, 20:53 (post nou)
Raspuns solutie
In principiu produsul nostru va poate scapa de problema. Insa vom avea nevoie de ceva mai multe detalii pana sa va pot garanta rezolvarea. Ideal ar fi daca ne puteti trimite in prima faza un plan si cateva poze care sa vizeze zonele in cauza. Le asteptam pe adresa noastra de mail office@thermaskirt.ro.
Raspunde
Morosan Dumitru - 02 nov 2014, 21:47 (post nou)
Raspuns solutie
buna numele meu este Dutu si as vrea sa va cer parerea in legatura cu incalzirea pt casa mea ,sincer as opta pt Therma Skirt dar intrebarea mea este , daca pot sa alimentez sistemul de la un boiler 200l incorporat in semineu cu lemne si daca ar fi mai convenabil circuit inchis pe ulei sau circuit deschis pe baza de apa?si ar mai fi un aport la incalzire de la un panou solar heatpipe 30tuburi 4 anotimpuri+aeroterma aer cald deviata din semineu ,si locuinta este ,P+E 180m2 ar mai fi nevoie si de incalzire in pardoseala ?
Raspunde
Tambrescu Marius - 04 nov 2014, 10:25 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua Domnule Dutu. Sistemul ThermaSkirt se poate alimenta de la un boiler, insa veti avea nevoie de o pompa de circulatie si un vas de expansiune montate suplimentar. V-as recomanda un circuit inchis pe baza de apa, nu recomand ulei. Atat timp cat putem monta plinta pe macar 80-90% din pereti nu veti mai avea nevoie de nici un alt sistem suplimentar (incalzirea in pardoseala la care faceti referire). Daca doriti ne puteti trimite planul casei dvs pentru o mai buna analiza pe adresa noastra de email office@thermaskirt.ro Va ramanem la dispozitie pentru orice alte nelamuriri.
Raspunde
Catalin Mihai Miftode - 10 aug 2016, 08:23 (post nou)
Raspuns solutie
buna ziua unde se poate vedea profile din aluminiu si ce dimensiuni are
Raspunde
Porneste o discutie noua
Răspunsuri soluţie
→ din toate forumurile
Masina de spalat DAEWOO Nano Silver DWF 750 MPS
Va salut dle Ghita. Ma uitam pe acest forum ca sunt aproape 2 ani de la prima problema pe ...
Covoare antiderapante exterior
Va rugam sa consultati link-urile atasate acestui post
electricitate
Posibilitatile sunt; 1. Siguranta arsa in tablou. 2. Fir ars in tablou la iesire din...
Masina de spalat INDESIT nu porneste
Cel mai probabil s-au terminat carbunii la motor.
Stoparea umezelii ascensionale cu Dryzone la Cetatea Fagarasului c&a construct - DRYZONE
Buna ziua Daca zidul este suprateran nu necesita tratamente suplimentare.Se va usca in...
vezi toate răspunsurile soluţie
Cei mai activi utilizatori
 Amro
Amro
8 posturi in ultima luna
 
jardenbrown70
4 posturi in ultima luna
 
Krmen Popa
2 posturi in ultima luna
 
Casaanke
2 posturi in ultima luna
 
Bojor Georgel
2 posturi in ultima luna
 
Marilo
1 post in ultima luna
 
Maria Cretu
1 post in ultima luna
 
Boby Bogdy
1 post in ultima luna
 
Nicusor Turda
1 post in ultima luna
 
Thot Mc
1 post in ultima luna
 GHITA
GHITA
1 post in ultima luna
 
Loghin
1 post in ultima luna