Discuţiile 1 - 10 din 70 discuţii
  pagina urmatoarepagina urmatoare pagina anterioara Pagina din 7 pagina urmatoare ultima paginaultima pagina
Mek - 29 iul 2013, 12:51 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua,am o masina de spalat WHIRLPOOL,problema pe care am observat-o recent este ca nu isi mai ia detergentul din sertar,dupa terminarea spalarii detergentul ramane intact.Am scos sertarul ,am pornit programul si am observat ca jetul de apa care trebuie sa ia detergentul se duce undeva lateral stanga nu in mijloc unde e detergentul.Am pornit-o de mai multe ori si acelasi fenomen se manifesta ,detergentul din sertar ramane intact.Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau solutii ? Multumesc anticipat...
Raspunde
etg - 11 oct 2013, 16:46 (post nou)
Raspuns solutie
am si eu o masina de spalat ardo si intra apa in continu si o evacueaza in acelasi timp, nu mai trece nici la urmatoarele programe, furtunul de evacuare nu este cazut .ce pot sa fac ? multumesc
Raspunde
GHITA - 19 oct 2013, 23:45 (post nou)
Raspuns solutie
Furtunul in spatele masinii trebuie sa depaseasca jumatatea masinii in sus.NU ati precizat daca in timp ce evacueaza merge pompa sau nu.Ar mai putea sa fie furtunul de evacuare prea lung si se produce efectul de absorbtie,asa cum se scoate tuica din butoi.
 GHITAGHITA
★★★★★
Raspunde
ghabi - 12 iul 2014, 08:55 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, doresc un sfat in legatura cu ms Whirlpool AWE7316/1. Am setat programul, a pornit masina si cand sa traga apa s-a oprit si a aparut eroare F12 pe display cu ledul rosu de service aprins. Am verificat filtrele, am verificat conexiunile. A pornit, am reusit un program de spalare.A doua zi la pornire, aceeasi eroare F12. Nu a pornit deloc vreo trei zile. Ieri am incercat un program de clatire si stoarcere. A pornit din nou, iar cu 1 min inainte de a se termina programul iarasi F12. Va rog sa-mi spunei ce poate fi. Multi spun presostatul, o fi modulul electronic...va rog sa-mi dati un sfat. Multumesc.
Raspunde
GHITA - 13 iul 2014, 11:44 (post nou)
Raspuns solutie
Buna,eroarea f 12 este de la sistemul de incalzire,ori aveti rezistenta arsa,ori circuitul de alimentare al rezistentei e defect,dar cel mai probabil rezistenta are valoare mica fata de masa si trebuie schimbata,incercati sa schimbati pozitia stecherului in priza,puneti stecherul in priza invers si daca nici asa nu merge trebuie schimbata obligatoriu rezistenta.
 GHITAGHITA
★★★★★
Raspunde
ghabi - 15 iul 2014, 22:01 (post nou)
Raspuns solutie
Multumesc mult, o sa incerc si revin cu raspunsul.
Raspunde
ghabi - 15 iul 2014, 22:01 (post nou)
Raspuns solutie
Multumesc mult, o sa incerc si revin cu raspunsul.
Raspunde
ghabi - 15 iul 2014, 22:09 (post nou)
Raspuns solutie
Tocmai am incercat si a aparut eroare F23. Am inversat stecherul la pozitia initiala si a aparut din nou F12. Poate fi si termostatul? oricum voi cumpara o rezistenta noua.
Raspunde
GHITA - 15 iul 2014, 23:12 (post nou)
Raspuns solutie
Daca a aparut si eroarea f 23 e clar ca trebuie schimbata rezistenta.
 GHITAGHITA
★★★★★
Raspunde
ghabi - 16 iul 2014, 20:14 (post nou)
Raspuns solutie
Am scos rezistenta in urma sfatului d-voastra si inainte de a merge sa cumpar alta m-am gandit sa o verific, am masurat-o si se pare ca este in parametri. Referitor la circuit, ce ar trebui sau mai bine zis cum ar trebui sa verific circuitul de alimentare al rezistentei.Asta ca sa pot identifica exact defectiunea urmand indicatiile d-voastra. Va multumesc .
Raspunde
GHITA - 16 iul 2014, 23:31 (post nou)
Raspuns solutie
Uite aici.F12 Heater circuit failure This error code is displayed when the main control unit detects an error somewhere on the heating circuit, usually a short circuit in this case. Check water heating element for continuity Check water heater for earth leakage check heater resistance Check all wiring and connectors to the heater and from there to the main controller Check main control unit Si eu am masurat rezistentele schimbate in urma acestei erori,si mie mi se pareau ok dar pana nu le-am schimbat nu au mers masinile. F 23 Pressure switch failure Should the main electronic control unit detect that the wash level contact (or level) is on and the switch level for wash heater safety is off for any more than ten seconds during a wash this error code will be displayed. Resetting the program may clear this error but unlikely. Check the pressure switch or sensor for operation and electrically Check the wiring from the main electronic control card to the level sensor Check all connectors between the main controller and pressure switch Run test program Also see F08 and F12 as heater failure can cause this error to occur
 GHITAGHITA
★★★★★
Raspunde
ghabi - 22 iul 2014, 12:41 (post nou)
Raspuns solutie
Dupa cum v-am spus in ultimul post, verificasem rezistenta si era in parametri si neavand banii necesari in acel moment am pus-o la loc si urmeaza sa cumpar alta si sa o inlocuiesc. Mi-a venit o idee si am schimbat priza sa vad ce se intampla..incredibil a functionat si functioneaza si acum pusa in alta priza. Sigur problema nu e rezolvata, trebuie sa fac acea schimbare, ideea e ca o pot folosi. Va multumesc foarte mult. Va tin la curent dupa ce schimb rezistenta. O zi buna!
Raspunde
Nicoara Ioana - 29 iul 2014, 17:43 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua,am o masina de spălat rufe Whirlpool AWE 7316 si mi se aprinde un bec rosu alaturi de care scrie f23. Îmi puteti spune din ce cauza îmi apare sau cum pot sa o repar?
Raspunde
sorindts - 02 aug 2014, 19:11 (post nou)
Raspuns solutie
F23 Eroare presostat Verificati contactele presostatului Verificati conexiunile dintre presostat si modulul electronic
Raspunde
GHITA - 03 aug 2014, 18:13 (post nou)
Raspuns solutie
Buna. E posibil sa aveti infundat furtunasul subtire de la presostat,presostatul de nivel defect,rezistenta de incalzire defecta.
 GHITAGHITA
★★★★★
Raspunde
sorindts - 02 aug 2014, 19:10 (post nou)
Raspuns solutie
Va rog frumos sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare; am o masina de spalat WHIRLPOOL AWO/D 65135,COD 859237610000-in ultimele 60 de secnde imi apare pe afisajul electronic F13.Ce se poate face?
Raspunde
GHITA - 03 aug 2014, 18:11 (post nou)
Raspuns solutie
Controlerul din programator nu detecteaza intreruperea contactului de la blocare usa,ori e defect contactul de la usa ori e defect programatorul.
 GHITAGHITA
★★★★★
Raspunde
sorindts - 03 aug 2014, 20:18 (post nou)
Raspuns solutie
Va multumesc pentru raspuns,insa trebuie sa fac o precizare-acest lucru se intampla dupa folosirea masinii la 3-4 spalari.Daca trebuie sa intervin la ceeace mi-ati spus ce costuri implica?(piese si manopera).
Raspunde
DoriDori - 03 aug 2014, 16:32 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziu,.am o masina de spălat rufe Whirlpool model AWM8085 de peste 10 ani si a functionat fara nici o problema pina saptamina trecuta cind pe afisor nu se mai aprinde minutele si nici ledul de la clatire intensiva si evacuare.Daca programul este de 36 de minute, nu se mai apride cifra 6. Atasez o imagine mai jos pentru a fi mai clar. Cum se poate repara? Multumesc .
Fisiere atasate
Raspunde
GHITA - 03 aug 2014, 18:18 (post nou)
Raspuns solutie
Buna. Trebuie verificat programatorul,conexiunile intre programator si panoul de comanda si probabil afisajul e defect si trebuie schimbat.
 GHITAGHITA
★★★★★
Raspunde
tehnician masini de spalat - 13 feb 2015, 13:15 (post nou)
Raspuns solutie
da este dysplay sau conesiunea programator
Raspunde
Cvali - 06 sep 2014, 18:31 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua.Am o masina de spapat automata Indesit WS 84 TX de aproximativ 13 ani.Acum cu o perdea in masina s-a oprit la momentul in care trebuia s-a bage apa in cuva pentru balsam.S-a oprit la modul ca era alimentata cu energie electrica ,dar nu a tras apa pentru balsam.Am verificat daca pompa de evacuare este alimentata cu energie electrica ,si era,la electrovalve nu aveam tensiune .Am verificat sitele de la furtunull de alimentare cu apa si nu era infundat, am verificat daca sunt obiecte la paletii pompei de evacuare si acel loc era curat.Am invirtit cu degetul paletii pompei si aceasta se invirtea pas cu pas.Acum 3-4 luni am demontat-o si am schimbat rulmentul su semeringurile,am curatat toate masina .Pina acum nu au fost probleme.care credeti ca este problema.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Raspunde
gigea - 11 sep 2014, 15:37 (post nou)
Raspuns solutie
buna ziua! am o masina de spalat whirlpool din anul 2008 cu 800 rotatii , de o luna de zile nu mai stoarce cum trebuie dar nu intodeauna, programul si-l face pana la capat , va multumesc pt raspuns !
Raspunde
GHITA - 14 sep 2014, 13:23 (post nou)
Raspuns solutie
Buna,daca in momentul in care nu stoarce bine ramane cu apa in cuva,aveti pompa defecta sau uzata,daca face evacuarea atunci e posibil sa trebuiasca schimbati carbunii la motor.
 GHITAGHITA
★★★★★
Raspunde
Ice - 03 oct 2014, 09:44 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua. Am si eu o masina de spalat Whirlpool AWE 7316/1 iar de ceva timp am observat ca in compartimentul pentru balsam ramane apa, sau daca pun balsam ramane acolo, nu-l foloseste. Care poate fi rezolvarea? unde as putea gasi alt sertar pentru detergent? Va multumesc frumos
Raspunde
GHITA - 04 oct 2014, 02:29 (post nou)
Raspuns solutie
Nu trebuie sa il schimbati,trebuie doar sa il scoateti si sa curatati bine compartimentul de balsam cu apa calda,mai ales sifonul de acolo.
 GHITAGHITA
★★★★★
Raspunde
adina 29 - 17 oct 2014, 09:42 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua! am si eu o problema la masina de spalat model ariston AVTF109 ,Imi apare eroarea F16 ! Porneste ,isi ia apa..insa nu roteste cuva..si face un zgomot ! ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc
Raspunde
GHITA - 19 oct 2014, 22:35 (post nou)
Raspuns solutie
Probabil aveti probleme cu presiunea apei,eroarea asta apare pentru ca nu se alimenteaza cu apa in timpul prestabilit(site infundate la alimentare,presiune mica la apa,robinet partial inchis sau defect).
 GHITAGHITA
★★★★★
Raspunde
Discuţiile 1 - 10 din 70 discuţii
  pagina urmatoarepagina urmatoare pagina anterioara Pagina din 7 pagina urmatoare ultima paginaultima pagina
Porneste o discutie noua
« Subiectul anterior    |    Capitol: Postarea pe forum    |    Subiectul următor »
Răspunsuri soluţie
→ din toate forumurile
Masina de spalat DAEWOO Nano Silver DWF 750 MPS
Va salut dle Ghita. Ma uitam pe acest forum ca sunt aproape 2 ani de la prima problema pe ...
Covoare antiderapante exterior
Va rugam sa consultati link-urile atasate acestui post
electricitate
Posibilitatile sunt; 1. Siguranta arsa in tablou. 2. Fir ars in tablou la iesire din...
Masina de spalat INDESIT nu porneste
Cel mai probabil s-au terminat carbunii la motor.
Stoparea umezelii ascensionale cu Dryzone la Cetatea Fagarasului c&a construct - DRYZONE
Buna ziua Daca zidul este suprateran nu necesita tratamente suplimentare.Se va usca in...
vezi toate răspunsurile soluţie
Cele mai discutate subiecte
Masini de spalat
(2 posturi in ultimele 2 luni) în Postarea pe forum
Cei mai activi utilizatori
 
kavindandev
10 posturi in ultima luna
 Amro
Amro
5 posturi in ultima luna
 
jardenbrown70
4 posturi in ultima luna
 
Jacob Ielts
4 posturi in ultima luna
 
Casaanke
2 posturi in ultima luna
 
Bojor Georgel
2 posturi in ultima luna
 
Adia Anca Raita
2 posturi in ultima luna
 
Krmen Popa
1 post in ultima luna
 
Maria Cretu
1 post in ultima luna
 
Boby Bogdy
1 post in ultima luna
 
Nicusor Turda
1 post in ultima luna
 
Thot Mc
1 post in ultima luna