Discuţiile 1 - 5 din 5 discuţii
  pagina urmatoarepagina urmatoare pagina anterioara Pagina din 1 pagina urmatoare ultima paginaultima pagina
florin_b - 24 oct 2013, 19:02 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua! Am o masina de spalat Whirlpool AWE 6316 cu capac vertical si la un moment dat mi s-a oprit masina in timpul programului si nu mia functiona, doar se auzea un ticait ca si cum nu se cupla ceva. Am lasat un timp sa vad daca isi revine, dar nu s-a intamplat si am modificat programul pe centrifugare (program care a functionat), dupa care am reluat programul care nu a functionat si a mers. Apoi o perioada a functionat ok, dupa care iar aparea aceeasi problema. Masina nu indica nici o defectiune si era conectata la sursa de apa si la alimenatarea cu curent. Imi puteti spune cam care ar fi problema? Astept raspunsul dvs. Multumesc,
Raspunde
Profanna - 27 nov 2013, 21:07 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua ! Masina de spalat Candy si-a pierdut memoria ! Am selectat programul de spalari usoare si a inceput sa traga apa incontinuu . A trebuit s-o opresc si apoi am selectat programul de evacuare a apei , dar a continuat sa traga apa.CE ar trebui facut in acest caz? MUltumesc!
Raspunde
Mirabela Nae - 28 nov 2013, 15:05 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua!Am o masina de spalat indesit wil 105.Azi cand am bagat rufe la spalat,mi-a curs apa de sub masina!Care ar fi cauza?Multumesc anticipat!
Raspunde
GHITA - 03 dec 2013, 10:15 (post nou)
Raspuns solutie
Buna.Posibil sa aveti burduful de la usa gaurit.
 GHITAGHITA
★★★★★
Raspunde
vrabie - 28 nov 2013, 18:13 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua,am o masina de spalat Arctic BA 800 A si am constatat ca dupa ce spala masina apare o pata de apa sub ea exact in centrul masini in fata.Imi puteti spune va rog care sunt cauzele si ce pot face?Respect pentru domnul NELU,,,,un mare specialist!!!! Revin.....am gasit problema,curge pe la cuva pe la rulment.....intrebarea mea este cum demontez rulmentul?
Raspunde
vla - 27 oct 2015, 09:13 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, Am o masina de spalat verticala Candy CTG 125.Cand vreau sa setez programul de spalare se aprinde ledul rosu de la 1200 r/m si ramane asa.In acelasi timp se aprinde si ledul rosu de la pozitia STOP,care licareste incontinuu.Cand apas butonul de START,masina nu porneste.Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat?Multumesc!
Raspunde
Porneste o discutie noua
Răspunsuri soluţie
→ din toate forumurile
Masina de spalat DAEWOO Nano Silver DWF 750 MPS
Va salut dle Ghita. Ma uitam pe acest forum ca sunt aproape 2 ani de la prima problema pe ...
Covoare antiderapante exterior
Va rugam sa consultati link-urile atasate acestui post
electricitate
Posibilitatile sunt; 1. Siguranta arsa in tablou. 2. Fir ars in tablou la iesire din...
Masina de spalat INDESIT nu porneste
Cel mai probabil s-au terminat carbunii la motor.
Stoparea umezelii ascensionale cu Dryzone la Cetatea Fagarasului c&a construct - DRYZONE
Buna ziua Daca zidul este suprateran nu necesita tratamente suplimentare.Se va usca in...
vezi toate răspunsurile soluţie
Cei mai activi utilizatori
 amro
amro
3 posturi in ultima luna
 
mariafarcas
2 posturi in ultima luna
 
Mihaela Catanea
1 post in ultima luna
 
JeCo
1 post in ultima luna
 
Ion Purcaru
1 post in ultima luna
 
Laurentiu2007
1 post in ultima luna
 
vlad123
1 post in ultima luna
 
coly
1 post in ultima luna
 
Containere Adiss
1 post in ultima luna
 
ZenGirl
1 post in ultima luna
 
Casaanke
1 post in ultima luna