Discuţiile 1 - 1 din 1 discuţie
  pagina urmatoarepagina urmatoare pagina anterioara Pagina din 1 pagina urmatoare ultima paginaultima pagina
Discuția 1
Popescu Roxana - 26 nov 2012, 18:43 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua!Detin un teren in Magurele Ilfov.Acesta are 1000mp,cu iesire la 2 strazi.Terenul are 100m lungime cu 10 m latime.ILa o stada am construita o casa ,iar o parte din teren respective partea acere are iesire la cealalta strada doesc sa i-o vand unuia din copii.Primul pas pe care l-am facut am fost la primarie iar doamna de acolo mi-aa zis ca trebuie sa fac cadastru.Dupa ce am facut cadastru ptr tot terenul aceasta mi-a zis ca trebuie sa fac cu un architect amplasarea in zona sis a merg la vecinii din stanga respective dreapta ptr a face cu ei la notar o intelegere prin care acestia imi permit sa construiesc la o distanta mai apropiata de ei respective 1m fata de hotar deoarece in zona respective limita de hotar este de 3 metri iar eu avand 10 m nu pota sa fac o constructive de 4 metri suprafata care mi-ar ramane daca las 3 metri stg 3 metri dreapta.Arhitecta nu-mi face amplasarea pana nu am autentificarea de la notar,iar vecinii din stanga si dreapta nu vor cu niciun pret sa-mi dea semnatura.Daca acestia imi dadeau semnatura adoamna de la primarie imi eleibera certificatul de urbanism ,faceam dezmembrarea si apoi actul de vanzare cumparare.Dar actiunea s-a oprit aici si nu stiu cum sa continui.Dati-mi va rog un sfat.Va rog sa-mi da-ti un sfat!
Popescu Roxana
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Cezar - 28 nov 2012, 14:51 (post nou)
Raspuns solutie
Eu as fi semnat in fals in locul vecinilor, daca sunt asa rai. Si as fi continuat actiunile legale, pana rezolvam cu terenul. Pana la urma conteaza sa il primeasca copilul, ca de construit mai vedeti voi cum se rezolva.
Cezar
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Relu Stanciu - 28 nov 2012, 15:09 (post nou)
Raspuns solutie
Mai Cezar, asta e solutie de romanica, nu merge asa. Problema e ca nu prea ai ce face legal dupa aceea, nu doar sa ia copilul terenul conteaza, ci sa ajunga sa isi construiasca si el ceva langa parinti. Nu stiu daca vecinii sunt rai, depinde ce constructii au si ei langa. Si daca ei respecta limita de hotar de 3 m, atunci nu ai cum sa le impui nimic. Respecta aceasta limita, doamna Popescu? Dvs aveti in intentie sa construiti si casa, nu doar sa ii dati copilului terenul, nu? Dar dv. cum v-ati facut casa? Nu are aceleasi limite de hotar si tot amprenta la sol pe 4 m? Probabil e mai complicat de atat Poate puteti discuta omeneste cu vecinii, vedeti care sunt si interesele lor si cum puteti rezolva amiabil. E mult mai bine sa va intelegeti, lasati si de la dv, nu stiu. Legea e lege, stiu ca noi romanii o sarim adesea ca sa ne rezolvam interesele (pentru ca uneori nu tine cont nici ea de ale noastre), dar de ce sa riscati sa aveti probleme si mai mari? Tot ce facem ni se intoarce, si fapta buna pe care vreti s-o faceti pentru copil merita, dar trebuie sa va ganditi la toate efectele ei. Chiar vreti sa aveti zid in zid niste vecini care va vor face mereu zile amare pe viitor?
Relu Stanciu
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Porneste o discutie noua
« Subiectul anterior    |    Tema: Norme si standarde de constructii    |    Subiectul următor »
Răspunsuri soluţie
→ din toate forumurile
Masina de spalat DAEWOO Nano Silver DWF 750 MPS
Va salut dle Ghita. Ma uitam pe acest forum ca sunt aproape 2 ani de la prima problema pe ...
Covoare antiderapante exterior
Va rugam sa consultati link-urile atasate acestui post
electricitate
Posibilitatile sunt; 1. Siguranta arsa in tablou. 2. Fir ars in tablou la iesire din...
Masina de spalat INDESIT nu porneste
Cel mai probabil s-au terminat carbunii la motor.
Stoparea umezelii ascensionale cu Dryzone la Cetatea Fagarasului c&a construct - DRYZONE
Buna ziua Daca zidul este suprateran nu necesita tratamente suplimentare.Se va usca in...
vezi toate răspunsurile soluţie
Cei mai activi utilizatori
 GHITA
GHITA
6 posturi in ultima luna
 
Corina Hila
3 posturi in ultima luna
 
Sorin Ag.
3 posturi in ultima luna
 
Adia Anca Raita
2 posturi in ultima luna
 
coddot
2 posturi in ultima luna
 servomax
servomax
2 posturi in ultima luna
 
Nico Serban
2 posturi in ultima luna
 
viomarmi22
1 post in ultima luna
 
Lipan Lidia
1 post in ultima luna
 
Anca77
1 post in ultima luna
 
Gabriel05
1 post in ultima luna
 sim0nn3
sim0nn3
1 post in ultima luna