Discuţiile 1 - 1 din 1 discuţie
  pagina urmatoarepagina urmatoare pagina anterioara Pagina din 1 pagina urmatoare ultima paginaultima pagina
Discuția 1
Opinie critică:
Sabahoglu Sena - 25 aug 2013, 12:33 (post nou)
Raspuns solutie
Acoperis tigla metalica Caretta Constanta - SC. EUROTIGLA SRL Am fost foarte dezamagita de " oferta" acestei firme, brand national. Sa nu va lasati momiti de oferta generoasa, daca nu ati montat niciodata acoperis vorbiti cu un constructor, sa va faca acesta necesarul, ulterior cand vine reprezentantul sa masoare acoperisul , il puneti sa va semneze in 2 exemplare faptul ca acoperisul este realizat la data efectuarii masuratorilor. Dupa ce primiti oferta, de ex. La Caretta mi-a comunicat pretul verbal, nu oameni buni, cereti oferta scrisa care sa contina toate elementele necesare acoperisului dvs, si in cunostinta de cauza sa achitati. Eu am luat teapa, pe romaneste, de la aceasta firma, aveti mare grija cand luati marfa de la Caretta! Va recomanda o persoana pagubita. Dupa ce am luat marfa am constatat ca imi mai trebuie tigla metalica, sort, jgheaburi, carlig, etc, care au umflat factura si a ajuns la acelasi pret pe care l-a oferit firma concurenta!!! Mare atentie, sunt foarte smecheri, va ofera marfa insuficienta si deoarece accesoriile nu se potrivesc de la un sistem la altul mizeaza pe faptul ca vei fi nevoit sa apelezi la ei in continuu... Pretul ajunge la un nivel chiar mai mare decat cel pe care l-am solicitat de la dedeman - tigla lindab cu reducere 20%!
Raspunde
Acoperisuri Tigle - 04 ian 2014, 23:22 (post nou)
Raspuns solutie
O parte mica din vina o purtati si dumneavoastra ...trebuia sa cantariti bine orice oferta,mai ales ca un acoperis nu se face pentru 1-2 ani .. O vorba din batrani spune ca ce este scris e sfant ,ce e vorba , e vant ... acum dvs trageti concluziile.Sanatate si toate cele bune
Raspunde
Acoperisuri Tigle - 16 ian 2014, 12:54 (post nou)
Raspuns solutie
S-a rezolvat ceva intre timp cu ,,furnizorul`` de materiale ptr invelitori ???
Raspunde
Caretta - 16 iul 2014, 13:37 (post nou)
Raspuns solutie
Stimata doamna, Ne pare rau pentru neintelegerile care s-au ivit, dar nu din vina noastra. Am realizat masuratorile, la cererea dvs, si v-am facut o oferta scrisa conform acelor masuratori. Dumneavoastra ati modificat apoi planul acoperisului, fara a ne anunta, si de acolo diferenta de tabla si accesorii suplimentare, in valoare de 700 de lei, pe care dumneavoastra oricum nu ni i-ati platit, deci nu ati fost pagubita in nici un fel. Suntem o firma serioasa, cu o baza de clienti foarte mare si facem tot posibilul ca toti sa fie multumiti, si sa ne recomande cu incredere!
Raspunde
Marin Giura - 28 aug 2014, 22:09 (post nou)
Raspuns solutie
nu stiu cum a reusit doamna cu ''paguba '' de la Constanta sa nu platesca cei 700 lei dar eu am platit pana la ultimul cent la livrarea marfi pt ca altfel nu se facea nu-i asa ori gresesc?
Raspunde
Marin Giura - 28 aug 2014, 22:03 (post nou)
Raspuns solutie
da,cand nu esti in cunostinta de cauza trebuie sa apelezi la un expert este adevarat !!!eu lucrez in acest moment cu aceeasi firma si nu am nici cea mai mica problema,ba chiar sunt ffff.multumit din punct de vedere calitativ si tehnica de asamblare a acestei tigle metalice.aici trebuie sa sti un pic de matematica pentru calculul a trei ''surcele ''de suprafete mai ales ca ei au si un simulator cu care poti calcula aprox.cantitatile necesare-eu am calculat cu o eroare de 2.5 mp in plus dar la masuratoarea finala am rezolvat totul.asa ca deschideti ochii mari cand doriti sa cumparati ceva!!!!!!
Raspunde
Acoperisuri Tigle - 29 aug 2014, 09:20 (post nou)
Raspuns solutie
si dvs domnule Marin ati cautat aceasta discutie express sa raspundeti si sa spalati greseala ... toata lumea gresim in acest domeniu
Raspunde
Porneste o discutie noua
Răspunsuri soluţie
→ din toate forumurile
Masina de spalat DAEWOO Nano Silver DWF 750 MPS
Va salut dle Ghita. Ma uitam pe acest forum ca sunt aproape 2 ani de la prima problema pe ...
Covoare antiderapante exterior
Va rugam sa consultati link-urile atasate acestui post
electricitate
Posibilitatile sunt; 1. Siguranta arsa in tablou. 2. Fir ars in tablou la iesire din...
Masina de spalat INDESIT nu porneste
Cel mai probabil s-au terminat carbunii la motor.
Stoparea umezelii ascensionale cu Dryzone la Cetatea Fagarasului c&a construct - DRYZONE
Buna ziua Daca zidul este suprateran nu necesita tratamente suplimentare.Se va usca in...
vezi toate răspunsurile soluţie
Cei mai activi utilizatori
 GHITA
GHITA
6 posturi in ultima luna
 
Corina Hila
3 posturi in ultima luna
 
Sorin Ag.
3 posturi in ultima luna
 
Adia Anca Raita
2 posturi in ultima luna
 servomax
servomax
2 posturi in ultima luna
 
MARIANAD
1 post in ultima luna
 
viomarmi22
1 post in ultima luna
 
Lipan Lidia
1 post in ultima luna
 
Anca77
1 post in ultima luna
 
Gabriel05
1 post in ultima luna
 sim0nn3
sim0nn3
1 post in ultima luna
 
Marius Remus
1 post in ultima luna