Amro

Membru din: 01-08-2012   |   Nivel: ★★

    32 posturi

     1 - 30 din 32 de posturi
    Scris la data: 25 May 2018, 12:23
    Sistem de sunet FREEPACK65LT – cu 2 difuzoare, un mixer si un mp3 player si microfoane wireless pentru voce live! Mai multe detalii pe http://echipamente-audio-profesionale.ro
    Fisiere atasate
    Scris la data: 23 May 2018, 12:23
    Sistem de sonorizare complet pentru restaurant - bistro de cca. 80 - 100 mp. Kitul audio este compus dintr-un mixer amplificator de putere 180W rms, boxe audio cu montaj ingropat in tavan, incinte acustice de tavan fals, coloane audio de 10W si un CD Player cu mp3, intrare USB - SD card si telecomanda. Pret 880 Mai multe pe http://echipamente-audio-profesionale.ro/Restaurante-si-cafenele
    Fisiere atasate
    Scris la data: 23 May 2018, 12:14
    Acest sistem de sonorizare este destinat spatiilor exterioare de tip terasa (restaurant, cafenea) si este conceput astfel incat sa ofere un sunet echilibrat, stabil si placut, cu costuri reduse. Spatiile din exterior sunt supuse zgomotelor stradale care interfereaza cu ambientul terasei; din acest motiv, specialistii Amro recomanda folosirea unor proiectoare de sunet, marca Proel (Italia), care au rolul de a dirija muzica in mod controlat, obinandu-se astfel efectele de sunet potrivite. Pe langa un amplificator profesional, prevazut cu protectie la supraincalzire si siguranta la folosire continua, pachetul include si o interfata USB/RCA, necesara atunci cand folosim PC-ul ca sursa de muzica. Aceasta interfata USB/RCA protejeaza intreg sistemul audio si asigura buna lui functionare. Pret: 518 € Mai multe pe http://echipamente-audio-profesionale.ro/Restaurante-si-cafenele
    Fisiere atasate
    Scris la data: 18 May 2018, 16:28
    AM02 este un ghid audio digital, monolingv, cu capacitate de înregistrare de conținut audio prin stocare de fișiere pe cardul SD. AM02 funcționează ca un player audio, are folder în care se pot stoca fișierele Mp3, formând un playlist. Audioghidul AM02 este, practic, un player Mp3 low cost, de mici dimensiuni, ușor de purtat și de operat; acesta poate fi personalizat, înregistrându-se în playlist mesaje speciale de întâmpinare, pe lângă conținutul informativ standard.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 19 Apr 2018, 13:59
    Amro Electronic Grup va prezinta: M10 este o telecomanda destinata aplicatiilor de sondare a opiniei wireless, excelenta pentru folosirea in cadrul conferințelor academice, studii de marketing si sondaj de opinie, evaluare si examinare, activitati interactive etc. Telecomanda pentru votare interactiva wireless M10 este un element componet al sistemulul de sondare a opiniei si este insotita de o antena fixa sau mobila, o geanta tip statie de incarcare si softul pentru vot interactiv.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 15 Mar 2018, 12:46
    Ai nevoie de boxe de tavan fals performante și la preț mic? Noi am făcut o selecție pentru tine, iată cele mai bune difuzoare pentru tavan fals de la AMRO Electronic Grup. Pentru informatii si comenzi, tel. 0749190532!
    Fisiere atasate
    Scris la data: 12 Mar 2018, 15:59
    Cautati un sistem de sonorizare pentru biserici? Cu o experienta de peste 200 biserici si manastiri sonorizate, Amro Electronic Grup este solutia cea mai sigura! Alegeti pachetul standard de sonorizare pentru biserici si veti obtine o instalatie de sunet performanta si la pret rezonabil pentru biserica dumneavoastra. Pentru sonorizarea bisericilor, tehnicienii AMRO propun un sistem de sonorizare cu pret avantajos, recomandat pentru biserici unde este necesar un sunet clar, de calitate superioara. Bazat pe o structura completa, este compus din echipamente performante, fabricate in Italia, de compania Proel. Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0749-190-532.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 12 Mar 2018, 15:51
    Cautati un sistem de sonorizare pentru biserici? Cu o experienta de peste 200 biserici si manastiri sonorizate, Amro Electronic Grup este solutia cea mai sigura! Alegeti pachetul standard de sonorizare pentru biserici si veti obtine o instalatie de sunet performanta si la pret rezonabil pentru biserica dumneavoastra. Acest pachet de sonorizare este conceput de specialistii Amro Electronic Grup special pentru biserici cu particularitati acustice (din lemn, de exemplu) Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0749-190-532.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 12 Mar 2018, 15:33
    Cautati un sistem de sonorizare pentru biserici? Cu o experienta de peste 200 biserici si manastiri sonorizate, Amro Electronic Grup este solutia cea mai sigura! Alegeti pachetul standard de sonorizare pentru biserici si veti obtine o instalatie de sunet performanta si la pret rezonabil pentru biserica dumneavoastra. Acest pachet de sonorizare complet este conceput astfel incat sa acopere atat amplificarea la interior, cat si cea de exterior, cu reglare separata volum. Sistemul de sonorizare complet este potrivit oricarui tip de biserica si ofera garantia unei investiii de calitate, fiind compus din echipamente audio fabricate in Ialia, de catre compania Proel. Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0749-190-532.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 12 Mar 2018, 15:18
    Cautati un sistem de sonorizare pentru biserici? Cu o experienta de peste 200 biserici si manastiri sonorizate, Amro Electronic Grup este solutia cea mai sigura! Alegeti pachetul standard de sonorizare pentru biserici si veti obtine o instalatie de sunet performanta si la pret rezonabil pentru biserica dumneavoastra. Acest pachet de sonorizare se adreseaza bisericilor de dimensiuni mai mici, care cauta o instalatie de sunet performanta, la pret foarte accesibil. Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0749-190-532.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 12 Mar 2018, 15:06
    Cautati un sistem de sonorizare pentru biserici? Cu o experienta de peste 200 biserici si manastiri sonorizate, Amro Electronic Grup este solutia cea mai sigura! Alegeti pachetul standard de sonorizare pentru biserici si veti obtine o instalatie de sunet performanta si la pret rezonabil pentru biserica dumneavoastra. Acest pachet de sonorizare a fost alcatuit de specialistii Amro Electronic Grup pentru a suplimenta instalatia de sunet a unei biserici. Kit-ul pentru extinderea sistemului de sonorizare se adreseaza bisericilor ale caror sisteme de amplificare nu au randament foarte bun, in special cand slujba se tine afara. Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0749-190-532.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 05 Mar 2018, 16:22
    Cautati un sistem de sonorizare pentru biserici? Cu o experienta de peste 200 biserici si manastiri sonorizate, Amro Electronic Grup este solutia cea mai sigura! Alegeti pachetul standard de sonorizare pentru biserici si veti obtine o instalatie de sunet performanta si la pret rezonabil pentru biserica dumneavoastra. Oferim un sistem audio complet care asigura un sunet clar si natural in biserici, la interior si exterior. Pachetul de sonorizare standard este compus din echipamente audio profesionale, fabricate de compania Proel (Italia) si ofera un raport calitate-pret excelent. Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0749-190-532.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 22 Feb 2018, 16:50
    Sistemul de amplificare cu 6 microfoane este conceput pentru optimizarea difuzarii sunetului in biserici.Este format din echipamente marca Proel Italia, importat si distribuit de Amro Electronic Grup.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 14 Feb 2018, 09:57
    Din gama de sisteme de sonorizare portabile, Amro Electronic Grup propune trei sisteme audio compacte și ieftine pentru școli și grădinițe: FREE5LT este un sistem audio de tip "all-in-one", fabricat de Proel Italia. FREE5LT funcționează cu baterii și este prevăzut cu un player MP3 versatil, cu port USB, conexiune BLUETOOTH și display LCD. Sistemul audio FREE5LT este construit într-o carcasă compactă din plastic, care asigură portabilitate și protecție maxime, permițând transportul foarte ușor și comod, oriunde. FREE5LT poate fi folosit și în modulul WIRELESS , care oferăv conexiune făra fir, fară probleme, cu microfoane portabile incluse, pentru maximum de mobilitate. Bateria sistemului audio FREE5LT este reîncărcabilă și asigură până la 4-5 ore de funcționare continuă fără alimentare. FREEPASS 6, este un sistem audio portabil, fabricat în Italia de către Proel și include: difuzor pe 2 căi, putere 75 W (rms)/ 150W (max), amplificator și un mixer audio ultra compact cu efect digital și 16 preseturi. FREEPASS 6 este un sistem audio rezistent, oferă avantajul unui transport ușor și a unei instalări rapide, fiind o solutie ideală pentru festivități școlare. FREE 8LT de la Proel Italia este un sistem de sunet autonom care oferă libertatea difuzării de muzică și anunturi oriunde fără griji legate de cuplarea la o sursă de curent. FREE 8LT este un sistem audio stereo, cu interfață bluetooth pentru un control facil, media player încorporat și acumulator intern.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 25 Oct 2017, 11:36
    Implementat deja in primarii din toata tara, sistemul de avertizare cu actionare locala este solutia ideala de avertizare, instiintare si indrumare eficienta, in situatii de urgenta. La un pret accesibil si calitate superioara altor sisteme din piata, acopera o raza de cca 1000m. Include un panou compact de actionare si control, are un microfon pentru mesaje inclus si este fabricat in Italia (Proel). Mesajele preinregistrate respecta OMAI 1259/2006, 24 luni de garantie, diverse configuratii la alegere. Amro Electronic Grup 0749 190 532
    Fisiere atasate
    Scris la data: 12 Sep 2017, 15:39
    PROEL AE300 este un sistem compact de adresare publica HI-FI cu mesaje de alarmare si evacuare vocala integrate, destinat proiectelor cu o singura linie de difuzoare. Fabricat integral in ItaIa, respecta cele mai actuale standarde europene EN54-16 si 54-4. Cu acest sistem, Amro Electronic raspunde cererilor tot mai mari si asteptarile clientilor ce cauta solutii profesionale, dar accesibile, pentru proiectele de siguranta si securitate. Sistemul transmite atat mesaje preinregistrate pentru diversele situatii, alarmare la incendiu sau mesaje promotionale dar si muzica ambientala. Are integrat un amplificator puternic de clasa D, complet digital, pentru o difuzare clara si puternica a sunetului. Pentru mai multe informatii, accesati site-ul importatorului PROEL in Romania http://www.amro.ro
    Fisiere atasate
    Scris la data: 12 Sep 2017, 15:37
    Daca va doriti un sistem audio wireless, acasa, pe care sa il puteti controla, de oriunde, cu un smart phone, ati ajuns unde trebuie. Va prezentam un set de difuzoare pentru montaj in tavan fals care garanteaza o atmosfera placuta si acces rapid la muzica preferata. Kitul de 60W contine: 1x difuzor activ, de tavan, de 30W, 1 x difuzor de incastrat pasiv (30W), cablu alimentare (1.5 m), cablu pentru conectarea celor doua difuzoare, manual si sablonul pentru decuparea in tavan fals. Sursa de alimentare pentru difuzoare e inclusa. Pentru instalatiile de sunet multiroom home, puteti extinde sistemul la 8 difuzoare (4 kituri de difuzoare, pentru fiecare camera). Astfel, puteti controla, separat, fiecare difuzor din instalatia de sunet. Difuzoarele, pe doua cai, sunt dotate cu functii sofisticatate, menite sa garanteze un sunet lin si echilibrat chiar si la volum maxim. Difuzorul activ, din set, are amplificator clasa D integrat, si impreuna cu incinta pasiva formeaza un sistem audio de 60W ce iti ofera un sunet plin si bogat. Il gasiti la Amro Electronic Grup, in magazinul online! http://echipamente-audio-profesionale.ro/Sistem-audio-wireless-pentru-casa-controlat-via-smartphone te. 0749 190 532
    Fisiere atasate
    Scris la data: 01 Sep 2017, 16:16
    Compania Proel a lansat difuzoare seria Eikon, care sunt perfect optimizate, au amplificatoare clasa AB pentru sunete înalte și joase, rețele de crossover de înaltă precizie și circuite separate oferind rezoluție maximă și oboseală minimă la ascultare. Difuzorul Eikon 10S oferă soluția ideală pentru orice tip de aplicație pentru producție muzicală: studiouri de înregistrare, studiouri de acasă și de proiect, studiouri de difuzare, home theatre, instalații multimedia. Preț: 229.9 eur+tva/buc Transport gratuit la toate comenzile de peste 1000 RON (fara TVA)
    Fisiere atasate
    Scris la data: 01 Sep 2017, 16:14
    Proel EIKON8 oferă soluția ideală oricărei tip de aplicație pentru producție muzicală: studiouri de înregistrare, studiouri de acasă și de proiect, studiouri de difuzare, home theatre, instalații multimedia. Preț: 189.9 eur+tva/buc Transport gratuit la toate comenzile de peste 1000 RON (fara TVA) http://www.amro.ro
    Fisiere atasate
    Scris la data: 01 Sep 2017, 16:05
    Proel SW118A este un subwoofer amplificat de 500 W / 230 Vca, cu frecvență de raspuns 36 - 140 Hz, 129 dB SPL maxim și 18" / 3" VC. Preț: 619.9 eur+tva/buc Transport gratuit la toate comenzile de peste 1000 RON (fara TVA) http://www.amro.ro
    Fisiere atasate
    Scris la data: 24 Aug 2017, 15:44
    Proel SW115AV2 face parte dintr-o noua generație de subwoofere concepute spre a veni în completarea gamei SW de la Proel (Italia) - subwoofere active și pasive. Acest model oferă dimensiuni compacte, o putere de 350 Wati reali, amplificator clasa D cu SMPS, 24dB/octavă, filtre crossover, SPL MAX 126dB, 40 Hz - 160 Hz frecvență de răspuns. Preț: 459.9 eur+tva/buc. Transport gratuit la toate comenzile de peste 1000 RON (fara TVA) Pentru sisteme de sunet, sonorizări în tavan fals – contactați importator audio AMRO Electronic Grup, 021 330 36 69, mob. 0745 097 264, vanzari@amro.ro, http://www.amro.ro.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 24 Aug 2017, 15:43
    Proel V15HDA este o incintă audio pe doi cai, putere 600 W RMS, frecvență 45hz-20 khz, SPL MAX 127. Wooferele de înaltă calitate 3 ’’ VC combinate cu driverele de compresie Celestion produc un nivel de presiune sonoră impresionantă și o sonorizare așa cum asigură sistemele de top. Este dotată cu un Display LCD pentru controlarea nivelului de sunet și EQ în 2 benzi. Plus 5 posibilități de setare: Music, Live, Dj, Monitor, Speech care permit ajustarea sunetului pentru a obține cele mai bune performanțe, indiferent de tipul de aplicație. Boxa activă V15HDA poate fi integrată în sisteme de sonorizare live, instalații de sunet de putere și sisteme audio complexe. Este ideală pentru săli de dimensiuni medii care necesită claritate vocală și muzicală: cafenele, baruri, restaurante în care au loc spectacole live, pub-uri, cluburi, săli de concerte și de conferințe. Forma compactă și ușor de transportat o recomandă și pentru sisteme mobile: scenă, spectacole formații sau sonorizări ale sălilor de festivități. Preț: 569.9 eur+tva/buc. Transport gratuit la toate comenzile de peste 1000 RON (fara TVA) Cod comandă V15HDA. Pentru sisteme de sunet, sonorizări în tavan fals – contactați importator audio AMRO Electronic Grup, 021 330 36 69, mob. 0745 097 264, vanzari@amro.ro, http://www.amro.ro.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 24 Aug 2017, 15:42
    Proel LT 215A este un satelit tri-amplificat (pe 3 cai), putere 250+250 W amplificator clasa D + 100 W - amplificator clasa AB, SMPS / EQ, 2x15"+1", cu mâner pentru un transport ușor. Fiabil, rezistent, raport calitate/ preț foarte bun, este alegerea potrivită pentru sonorizare live, sonorizare de putere pentru club și scenă. Preț: 639.9 eur+tva/buc. Transport gratuit la toate comenzile de peste 1000 RON (fara TVA) Cod comandă LT215A. Pentru sisteme sunet, sonorizări în tavan fals – contactați importator audio AMRO Electronic Grup, 021 330 36 69, mob. 0745 097 264, vanzari@amro.ro, http://www.amro.ro.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 25 Jul 2017, 14:05
    Luminile inteligente Ledix și Skoff sunt ideale pentru interiorul clădirilor cu destinații variate, deoarece pot fi adaptate fiecărui tip de spațiu.Acestea aduc un plus de eleganță prin designul lor modern și minimalist. Sunt proiectate cu montaj îngropat și fiecare model prezintă funcții diferite: receptor radio pentru controlul comutării tipului de iluminat, senzori de mișcare și senzori de lumină și culori de finisaj și de iluminat variate. Pentru mai multe modele și informații, magazinul online al distribuitorului Amro Electronic Grup vă stă la dispoziție: http://echipamente-audio-profesionale.ro. Contact Amro Electronic Grup Str. Pelinului nr. 22, etaj 2, sector 3, Bucuresti Tel: + 40(021)330 36 69; +40(021)331 78 46; Fax/Tel: + 40(021) 331 78 46; Mob: 0749 190 532; office@amro.ro ; amro@amro.ro ; vanzari@amro.ro http://www.amro.ro
    Fisiere atasate
    Scris la data: 17 Jul 2017, 14:10
    Percepția universală conform căreia echipamentele audio profesionale sunt deosebit de costisitoare este una greșită și este unul din motivele pentru care restaurantele sau cafenelele aleg să renunțe la ideea unui ambient sonorizat. Oricât de cochet ar fi locul in care ne bem cafeaua sau luam prânzul, poate deveni monoton fără muzică ambientală, iar în cazul teraselor, singurele sunete pe care le auzim sunt zgomotul traficului și conversațiile celor de lângă noi. Dacă proprietarii de restaurante sau cafenele investesc în amenajare, personal și reclamă, nu pot lăsa la voia întâmplării atmosfera. Aceasta din urmă este ingredientul special care câștigă clienții pe termen lung. Toți căutăm să ne relaxăm și să ne simțim cât mai bine în astfel de locuri și sigur că le vom alege pe cele cu ambient cât mai primitor. Adevărul este că, dacă dispui de o sumă maximă de 1000 €, poți foarte ușor să asiguri instalația de sonorizare într-o cafenea. La Amro Electronic Grup există multe tipuri de sisteme de sonorizare, destinate diverselor locații, la prețuri foarte accesibile. Mai mult, specilaiștii firmei oferă îndrumare în alegerea tipurilor și numărului de echipamente necesare. Spre exemplu, pentru sonorizarea unei cafenele, sunt suficiente două tipuri de componente, pentru a obține o atmosferă excepțională, la preț foarte mic: Proel ACDT90 este un amplificator combinat – mixer profesional + amplificator de putere de 90W + sursă de semnal audio cu CD/MP3 player și tuner AM/FM. Funcționează pe linie de 100V și este recomandat pentru difuzare de muzică și voce în instalațiile de sonorizare de dimensiuni mici și medii . Proel XE 65CT este o boxă audio pentru montaj în tavan fals, cu 2 cai, putere 20 W, fabricată din materiale rezistente (ABS), de culoare albă, necesită diametru decupaj 204 mm. Difuzor - 6.5" woofer și 1" tweeter, prevăzut cu transformator intern (linie 100V) și protecție la praf; este ideală pentru instalațiile audio de adresare publică, (PA) pentru difuzare de muzică ambientală și anunțuri. Numărul boxelor necesare se stabilește împreună cu un specialist, în funcție de mărimea și dotările spațiului din cafenea. Pentru un astfel de sistem, dar și multe altele la fel de perfomante și accesibile, intrați pe site-ul Amro Electronic Grup, http://www.amro.ro și contactați-ne! http://www.amro.ro
    Fisiere atasate
    Scris la data: 06 Jul 2017, 12:58
    Când ne gândim la alegerea unei instalații de sonorizare pentru restaurant și terasă, este bine să ținem cont de tipul de difuzoare potrivite fiecărui spațiu în parte, deoarece folosirea unui singur tip de difuzor în locuri cu specific și nevoi diferite va compromite întreaga instalație de sonorizare. Rezultatul unor improvizații de acest gen poate crea un ambient neplăcut, care va ține clienții la distanță, aceștia fiind agresați de muzica difuzată neuniform, cu interferențe de tot felul. De aceea este bine să ne informăm despre ce tipuri de difuzoare există pe piață și care este destinația fiecăruia. La Amro Electronic Grup veți găsi o gamă largă de difuzoare, la prețuri competitive și calitate superioară. De asemenea, Amro electronic Grup pune la dispoziția clienților săi și experiența specialiștilor care vă vor oferi consulatanță în alegerea, instalarea și întreținerea echipamentelor audio achiziționate. Iată o selecție de difuzoare recomandate pentru restaurantele cu terase: Boxă de Tavan Fals, XE 65CT, Proel Proel XE 65CT este o boxă audio pentru montaj în tavan fals, cu 2 cai, putere 20 W, fabricată din materiale rezistente (ABS), de culoare albă, necesită diametru decupaj 204 mm. Difuzor - 6.5" woofer si 1" tweeter, prevăzut cu transformator intern (linie 100V) și protecție la praf, este ideală pentru instalațiile audio de adresare publică (PA), pentru difuzare de muzica ambientală și anunțuri. Preț 23.9 € Incintă audio de tavan, 40W, linie 100V, XE65CTX, Proel Proel XE 65CTX este o incintă audio pentru tavan fals, de culoare albă, cu 2 cai, putere 40 W / linie de 100 V; are un design elegant, asigură un sunet clar, impecabil, fiind alegerea potrivită pentru instalatori/ tehnicieni care sunt în căutare de boxe PA de calitate la un preț avantajos. Linia de 100V permite legarea unui număr mare de difuzoare, fără necesitatea adaptării la impedanță, ceea ce conduce la acoperirea de mari suprafețe precum cele din centrele comerciale (mall-uri), hoteluri, piețe, arene sportive, spitale, campusuri universitare, catedrale, muzee și fabrici. Preț 26.1€ Coloană audio 30W 100V, CO30S5, Proel Proel CO30S5 este o coloană audio profesională de culoare albă, cu o putere reală de 30 Wati pentru sonorizări pe 100V, cu 5 difuzoare integrate, de 3.25 ", frecvență de răspuns 200 - 19.000 Hz. Preț 219.17 € Boxa de gradină 20W 100V, FGS 20, Proel Proel FGS 20 este un difuzor de exterior cu culoare verde, cu aspect de ciupercă, montaj îngropat în pământ, cu protecție contra apei și prafului (IP55), asigură difuzarea sunetului la 360 grade. Aplicații: sisteme de sunet parcuri/ zone agrement, sonorizări exterioare. Preț 73.7 € http://www.amro.ro
    Fisiere atasate
    Scris la data: 29 Jun 2017, 14:36
    Amro Electronic Grup vă prezintă modelele de boxe de exterior, cu aspect de ciupercă, cu montaj ingropat în pământ, cu protectie contra apei/ prafului (IP55): Acestea asigura difuzarea sunetului la 360 grade. Aplicatii: sisteme de sunet parcuri/ zone agrement, sonorizari exterioare; sunt excelente pentru pensiuni, terase și grădini Preț: 94 € Producător: Proel. Italia Distribuitor: Amro Electronic Grup http://www.amro.ro http://echipamente-audio-profesionale.ro/Difuzoare-audio-PA-100V/Boxe-audio-gradina
    Fisiere atasate
    Scris la data: 28 Jun 2017, 13:11
    Producator: PROEL - Italy Sistem audio complet pentru sonorizare ambientala compus din: Proel XE65CT - 6 bucati. Este o boxa de tavan fals, pe 2 cai, de 20 W / 100 V, cu transformator care se integreaza perfect in instalatii de sunet Public Address: difuzare de muzica ambientala si anunturi in magazine, hoteluri, cladiri de birouri si multe altele. IC Audio TS-C 10-300/T EN 54 - 4 bucati. Este o coloana de sunet de culoare gri, putere10 W, pentru integrarea in instalatii audio ambientale pe linie de 100V; difuzorul este rezistent la apa, are un indice de protectie ridicat (IP66) si poate fi utilizat cu succes în sistemele de sonorizare exterioare si cele de sonorizare ambientala pentru terase. Proel TRV 60B - 1 bucata. Este un controller de volum audio, cu 5 pozitii de atenuare, montaj ingropat, dedicat sistemelor de sunet pe linie de 100V. PROEL TRV120B - 1 bucata. Este un atenuator de volum 120W /100V, prevazut cu 5 trepte de reglaj , cu releu bypass, montaj ingropat. http://www.amro.ro
    Fisiere atasate
    Scris la data: 28 Jun 2017, 09:57
    Instalația de sonorizare din restaurant are rolul de a asigura un mediu plăcut, relaxant, de aceea echipamentele audio trebuie alese cu mare grijă. Fe că selectăm câteva componente de bază, fie că optăm pentru un sistem compact de sonorizare ambientală, este indicat să urmăm sfatul unui specialist în domeniu, pentru a ne asigura că am luat decizia cea mai bună cu putință. Amro Electronic Grup vă oferă toate aceste opțiuni, mai multe detalii aici: http://echipamenteaudioprofesionale.blogspot.ro/2017/06/cum-obtinem-o-sonorizare-eficienta-in.html
    Fisiere atasate
    Scris la data: 19 May 2017, 11:45
    Pentru profesionisti, proiectanti de instalatii, executanti sau experti tehnici, informatiile despre cum trebuie configurata o instalatie de detectare, avertizare si semnalizare sunt bine-cunoscute. Pentru ca Amro Grup este specializata in furnizarea de echipamente audio de Adresare publica si Evacuare vocala (EVAC) am extras din Normativul P118/3-2015 cateva reguli despre cum trebuie proiectat un sistem de evacuare vocala (EVAC) sigur si eficient.
     1 - 30 din 32 de posturi
    Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
    Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

    Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

    Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

    Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.