Profile aluminiu pentru usi - linii estetice LEYKOM METRA

Tip documentatie: Fisa tehnica
Denumiri comerciale: Metra Flex

Marca:
LEYKOM METRA
Sus
profile tubulare (in sectiune) pentru a obtine o cuplare corecta a unghiului - Posibilitatea de a acoperi o grosime a... Citeste tot textul din documentatie
profile tubulare (in sectiune) pentru a obtine o cuplare corecta a unghiului - Posibilitatea de a acoperi o grosime a peretelui de la 105 mm pana la 150 mm - accesorii de reglaj pentru panel si sticla, cu filet - broaste specifice Usi cu: - cercevea de 36 mm, cu panel - cercevea de 92 mm, cu broasca montata direct in cercevea - carucioare cu capacitate de maxim 80 kg. Tip de deschidere - glisante in perete: - alunecare pe peretii exteriori. Linia coplanara cu rama mobila: Caracteristici tehnice: - panel cu o grosime de 40 mm - sticla monolit cu o grosime de 8 mm - suruburile nu sunt vizibile pe toc si ramele compensatoare (sunt obturate de garnituri specifice ) - tocul si ramele de compensare sunt realizate din profile tubulare (in sectiune) pentru a obtine o cuplare corecta a unghiului - posibilitate de a acoperi o grosime a peretelui de la 90 mm ?ana la p 215 mm - accesorii de reglaj pentru panel, cu filet - broaste cu adancime de 35/50/60 mm - balamalele cu ax din otel inoxidabil, ... ascunde
Ce parere ai? Logheaza-te ca sa poti comenta:
Arunca o privire la aceste produse
Lustre Selene Iluminazione ofera o gama de lustre pentru interior unice in forma si marime, fabricate din sticla, realizate cu un cristal clar, taiate formate printr-un proces laborios.
Lustre
Marca:
Selene Illuminazione
Lustre FOSCARINI ofera o gama variata de lustre. El a reusit sa dezvolte colectia sa de modele cu o personalitate puternica, fructul rezultat intre contopirea dintre coerenta, proiectare si productie.
Lustre
Marca:
FOSCARINI
Lustre MGX ofera o gama variata de lustre pentru interior.
Lustre
Marca:
MGX
Lustre MOOI ofera o gama variata de lustre pentru interior. Corpurile de iluminat iesite din comun se muleaza perfect pe principiile artistice promovate de catre Moooi: inovatie, creativitate si stil.
Lustre
Marca:
MOOI