Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Lucrări de calitate cu tuburi corugate

Toată lumea își dorește să aibă lucrări de calitate sau să i se construiască într-un mod calitativ, nu-i așa? Calitatea este ceva de dorit și necesar în orice domeniu, nu doar în construcții! Dacă aveți nevoie de tubulatură pentru proiectul dumneavoastră, trebuie să știți că o lucrare de succes (calitate + durabilitate) se realizează cu ajutorul tuburilor corugate!

Lucrări de calitate cu tuburi corugate

E limpede de ce toată lumea vrea lucrări de calitate? Ca să rezumăm o întreagă incursiune în „Lumea explicațiilor”, putem să vă scriem 3 cuvinte: timp, bani, eficiență. Ce ziceți?

Cine are timp să mai facă o lucrare încă o dată? Nici n-am adus în discuție securitatea muncii și cât de grav este pentru mediu dacă, de exemplu, un sistem de canalizare este compromis... Ar fi o tragedie!

John Wooden are o remarcă ce merită amintită și aici: „Dacă nu ai timp să faci un lucru bine, crezi că vei avea timp să-l faci din nou?” Când vine vorba de tubulatură, tuburile corugate vă pot fi de mare ajutor!

Cine-și permite să „arunce” cu banii? E drept că banii sunt făcuți să circule, dar nu mai bine circulă direct cu sens? Cu sensul spre un lucru de calitate? Orice lucru de calitate vă oferă beneficii! Orice lucru de „mântuială” vă aduce „bătăi de cap”!

Vă doriți eficiență? Eficiența este mană cerească în domeniul construcțiilor... Ne bucurăm să fim de ajutor clienților noștri prin materialele de calitate pe care le oferim și să punem umărul la dezvoltarea infrastructurii din România!

Oferim calitate în orice cantitate!

 

Cantitate și calitate

 

Probabil că ați auzit des expresia „Calitate, nu cantitate!”, dar noi suntem un pic mai curajoși și o ducem la nivelul următor: „Calitate în orice cantitate!”.

De ce spunem (scriem) că oferim calitate în orice cantitate? Pentru că produsele pe care le oferim sunt calitative. Nu doar atât, ci și pentru faptul că vă punem la dispoziție tuburi corugate în orice cantitate, la orice diametru, cu livrare oriunde pe teritoriul României! Vorba lui Mihai Eminescu, „de la Nistru pân' la Tisa”.

E drept că trebuie să se aplice o moderație la cantitate, mai ales în domenii care pun în joc sănătatea omului, dar când vine vorba de construcții, atunci aveți mare nevoie de materiale calitative în orice cantitate doriți!

Datorită partenerilor noștri care sunt poziționați în locații strategice din țară, putem să onorăm comenzile și să livrăm materiale calitative în cantitatea dorită, direct la domiciliul clienților, dacă se află pe teritoriul României! Tuburi corugate în orice cantitate, pentru orice dimensiune!

Astfel, serviciile noastre devin și ele calitative în mod automat, iar omenia și înțelegerea lucrează mână-n mână. Știați că oferim consultanță dacă achiziționați tuburi corugate de la noi? Pentru mai multe detalii și ofertă de preț, vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561.

Tuburi corugate 630
Tuburi corugate 630

Aplicații tuburi corugate

 

La ce se folosesc tuburile corugate? La orice tip de proiect ce necesită tubulatură!

Aveți nevoie să construiți sau să recondiționați un sistem de canalizare? Tuburile corugate sunt onorate să facă parte din proiectul dumneavoastră!

Aveți nevoie să construiți podețe sau căi de acces în curte? Avem tuburi corugate de diferite diametre și dimensiuni, deci cu siguranță vă putem ajuta să alegeți tubul potrivit.

Aveți nevoie să construiți un sistem de drenaj? Vă felicităm pentru idee! Este obligatoriu pentru orice casă (gospodărie) să aibă un sistem de drenaj! Dacă țineți la fundația casei și la sol (fie din curte, fie din grădină), înseamnă că aveți deja un sistem de drenaj. Nu aveți încă un sistem de drenaj? Vă ajutăm cu tuburile corugate necesare!

Aveți nevoie să vă protejați instalația electrică? Dacă doriți să oferiți protecție cablurilor electrice, fie în perete, fie în pământ, vă punem la dispoziție tuburi corugate speciale pentru protecție! Acestea vin în formă de colaci de 25, 50 sau 100 de metri.

Aveți nevoie de conducte pentru transportul fluidelor? Tuburile corugate au un nivel perfect de etanșeitate, astfel că nimic nu scapă... Puteți transporta Oceanul Pacific fără probleme cu ajutorul tuburilor corugate. Nu e glumă... Avem tuburi corugate cu diametre mari (3000 mm).

În caz că vă doriți să construiți conducte de gaze, merită să știți că tuburile corugate sunt potrivite și pentru astfel de proiecte. După cum am precizat deja, tuburile corugate sunt potrivite pentru orice proiect care are nevoie de tubulatură și merită folosite datorită beneficiilor pe care le au.

 

Beneficii tuburi corugate

 

Tuburile corugate sunt la mare căutare datorită beneficiilor pe care le oferă atât constructorilor, cât și celor care vor beneficia de pe urma lor. Cel mai probabil, dacă n-ar fi utile, lumea nu le-ar mai folosi (în mod special meseriașii n-ar mai folosi astfel de tuburi dacă n-ar avea atâtea beneficii...).

Tuburile corugate sunt flexibile. E de bine? De rău nu poate fi... Un material flexibil este ușor de folosit (manipulat, instalat), astfel că reprezintă un avantaj care merită menționat. De ce este flexibil? Datorită formei corugate.

Ați văzut cum arată un tub corugat? Dacă sunteți meseriaș, cu siguranță ați lucrat cu astfel de tuburi. Dacă nu, atunci cel mai probabil ați văzut băieții de la „Drumuri și poduri” că lucrau cu niște tuburi crestate în formă de spirală. Ei bine, acele creste au un rol foarte bun când vine vorba de rezistență.

Tuburile corugate sunt rezistente. Poate un material flexibil să fie rezistent? Absolut! Tuburile sunt rezistente și datorită formei, dar și datorită compoziției. Apropo, știți din ce sunt compuse tuburile corugate? Dintr-un material de plastic...

În secolul vitezei, unde tehnologia „zburdă” dintr-o parte-ntralta, există material de plastic rezistent. Tuburile corugate sunt create din polietilenă de înaltă densitate (HDPE/PEHD) cu pereți dubli. Astfel, datorită compoziției, oferă un nivel ridicat de rezistență mecanică, dar și chimică (ceea ce rezultă că nu pot fi afectate de substanțele chimice și microorganisme).

Tuburile corugate sunt ușoare. Parcă avem numai vești bune despre tuburile corugate... Ne bucurăm să vă punem la dispoziție materiale de calitate pentru proiecte de succes! Un tub corugat poate fi manevrat cu ușurință de un om sau doi oameni, dar un tub din metal sau din beton armat necesită echipamente speciale pentru manipulare.

Greutatea tuburilor corugate este mică în comparație cu greutatea altor tipuri de tuburi, cum ar fi cele din metal sau din beton armat.

Merită să amintim faptul că prețul tuburilor corugate este unul ușor, mai ales în comparație cu cel al tuburilor din metal sau beton armat? Per ansamblu, dacă luați în calcul transportul, manipularea, depozitarea și instalarea, tuburile corugate sunt mai ieftine.

Vă recomandăm să citiți articolul „Avantajele tuburilor corugate”.

 

Rezistență de nădejde

 

Rezistența este una dintre beneficiile tuburilor corugate. Dar nădejdea? Dacă „Speranța moare ultima”, atunci înseamnă că nădejdea nu moare niciodată (la fel ca speranța... de-aia se și numește speranță ca să sperăm în mod continuu... la nesfârșit).

Conform producătorilor, tuburile corugate au o durată de viață de cel puțin 50 de ani. Tuburile corugate rezistă atât la presiune (când sunt astupate în pământ), cât și la șocuri (lovituri mecanice).

Nu doar că rezistă din punct de vedere mecanic, dar au și o rezistență esențială la substanțele chimice. Ce-ați spune dacă sistemul de canalizare ar avea o scurgere sau o mică fisură? Ar însemna o compromitere totală. Nu doar o compromitere a instalației, ci și a solului. Bineînțeles că se poate interveni și remedia situația...

Dacă doriți să aveți o lucrare de calitate cu ajutorul tuburilor corugate, atunci trebuie să țineți cont și de mediu. E clar că tuburile corugate au o durată de viață îndelungată numai și numai dacă lucrarea a fost executată în parametri optimi și nu suferă din pricina neatenției omului (care poate să strice orice fără să vrea).

În funcție de proiectul pentru care folosiți tubulatura, e nevoie pe-alocuri și de mentenanță. Mentenanța trebuie să fie prezentă la orice lucrare, nu doar la tubulatură. Disciplina mentenanței trebuie să o avem zilnic în orice domeniu lucrăm, nu doar când vine vorba de construcții, corpul nostru sau gospodăria proprie.

 

Doriți lucrări de calitate?

 

Doriți lucrări de calitate? E frustrant să finalizezi o lucrare, iar la scurt timp să „puște” și să te-apuci din nou de proiect. Nu mai bine faceți de la bun început ceva de calitate? Pentru acest motiv aveți nevoie de materiale de calitate!

Pe pagina noastră, „Țeavă corugată / tub corugat”, aveți ocazia să alegeți tipul de tub corugat potrivit pentru proiectul dumneavoastră. În caz că nu găsiți diametrul de care aveți nevoie, vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561 și vă ajutăm cu drag!

Acum știți că tuburile corugate au o mulțime de beneficii, o grămadă de aplicații, plus că sunt mai ieftine decât alte tipuri de tuburi, per ansamblu. Dacă aveți posibilitatea, mai ales în domeniul construcțiilor (sau chiar în orice domeniu ce ține de securitatea dumneavoastră), este bine să nu faceți economie...

Alegeți întotdeauna materiale de calitate dacă vă doriți proiecte de calitate!

 

Preț accesibil

 

Indiferent de ce criză economică va fi, trebuie să știți că lumea va construi în continuare. Cât credeți că pot urca prețurile la materialele de construcții? Prețurile fluctuează întotdeauna, mai ales acum la nivel global de când a fost criza sanitară și perioada cu războaiele. Nu trebuie să vă speriați de preț...

Oamenii de bună-credință vor construi indiferent de vremuri. E-adevărat că pe vremuri de criză economică unii vor construi mai puțin. Ce fac ceilalți? Se gândesc cum să construiască pe viitor. E bine să acționați în prezent cu perspectivă pentru viitor, mai ales în domeniul construcțiilor.

Cine locuiește la casă știe foarte bine că întotdeauna este de lucru în gospodărie. Ce-ați zice dacă ați lucra cu materiale de calitate? Dar să lucrați ca un specialist? Dacă aveți materiale de calitate, nu durează mult până să ajungeți specialist...

Înainte de toate, vă recomandăm să apelați la specialiști și să învățați meserie de la ei. Merită efortul!

 

Lucrați cu specialiști!

 

De ce să lucrați cu specialiști? Din simplul fapt că vă doriți o lucrare de calitate... Nu puțini sunt cei care își acordă titlul de „specialist” sau care se bagă la orice... Cum să alegeți un specialist?

De obicei, meseriașii nu se pricep la marketing și nu știu cu ce se „mănâncă”. Singura lor reclamă este prin viu grai. Probabil că este și cea mai bună metodă...

De exemplu, dacă vecinul meu și-a făcut un sistem de drenaj cu tuburi corugate și e mulțumit, atunci îmi va spune și mie lucrul acesta. Fie vorba între noi, îmi va spune și dacă sistemul de drenaj este un eșec sau dacă meseriașul nu a dat dovadă de profesionalism și omenie.

Vecinul se va lăuda la toată lumea cu noul sistem de drenaj, astfel că e inevitabil ca cel puțin o persoană să-și dorească să lucreze cu meseriașul care a efectuat lucrarea la vecinu'. Și uite-așa, din vorbă-n vorbă, meseriașul „culege” client după client doar prin faptul că efectuează lucrări de calitate.

Până la proba contrarie, toată lumea e specialistă, nu-i așa? Mergeți la vecinu' și vedeți cu ochii voștri dacă lucrarea este executată cum trebuie, dacă este eficientă și cu siguranță, chiar dacă nu vă pricepeți, vă puteți da cu părerea dacă este bine sau nu. În mod inevitabil, aveți nevoie de tubulatură fie în jurul casei fie în curte, fie în grădină. Tuburile corugate vă pot fi de mare ajutor!

 

Contact

 

V-ați hotărât ce tuburi corugate să achiziționați? Cu siguranță vă doriți lucrări de calitate! Toată lumea dorește să lucreze cu specialiști, chiar dacă pare un pic mai scump, dar merită să plătești un meseriaș, decât să plătești doi „dorei” („dorelei”) și să aveți o lucrare compromisă.

E bine să alegeți înțelept de la bun început și să nu vă grăbiți. Noi vă punem la dispoziție tuburi corugate în orice dimensiune, indiferent de diametrul (dimensiunea) de care aveți nevoie! Mai mult decât atât, vă oferim și transportul materialelor direct la domiciliul dumneavoastră dacă locuiți în România!

Pentru mai multe detalii și ofertă de preț (care este personalizată în funcție de transport și tuburile dorite), vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561 sau să ne trimiteți un mesaj la adresa de e-mail vanzari@tubimax.ro.

Vă mulțumim!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.