Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Casa de vacanta intr-un vechi hambar din Burgundia

Casa de vacanta intr-un vechi hambar din Burgundia
Transformarea unui hambar din Burgundia intr-o locuinta originala, complexa, generoasa, atragatoare arata cat de multe lucruri se pot face intre niste ziduri vechi atunci cand exista pasiune, imaginatie si nici o limita in calea acestora. Iata o casa cu arhitectura generoasa, pe de o parte de un rustic pastoral, pe de alta aratand ca un adevarat muzeu de arta moderna.

 

Joséphine Gintzburger are un simt aproape teatral in decorarea acestor spatii ample  - la fel de bine ar fi putut crea decorurile pentru o piesa sau un film. Profitand de structura cu grinzi masive din lemn de stejar, de arcadele de piatra, de incaperile largi si inalte, introduce in acest mediu toate facilitatile moderne, dar si creatii originale de arta, candelabre somputuoase si  piatra masiva. Greu de descris, dar mai usor de vazut, iata munca ei la aceasta locuinta din Burgundia, un fost hambar transformat intr-o casa de vacanta cu totul speciala.

 

LICHID PARBRIZ VARA
LICHID PARBRIZ VARA
LICHID PARBRIZ VARA
LICHID PARBRIZ VARA
LICHID DE PARBRIZ 1
LICHID DE PARBRIZ 1
lichid parbriz - 30 gr C
lichid parbriz - 30 gr C
LICHID DE PARBRIZ
LICHID DE PARBRIZ
LICHID PARBRIZ VARA.jpg
LICHID PARBRIZ VARA.jpg
Casa de vacanta intr-un vechi hambar din Burgundia

Produsele din aceasta gama din portofoliul Unior Tepid sunt urmatoarele:
• Pile pentru prelucrarea metalelor
• Pile pentru ascutit panze circulare
• Pile pentru ascutit lant drujba
• Pile pentru intretinere schiuri
• Pile diamantate
• Pile pentru mecanica fina
• Pile pentru aluminiu
• Masaturi
• Manere pila
• Raspile
• Razuitoare

Caracteristici pile:

DANTURI

Pilele se executa cu doua feluri de dantura:
• pile avand dantura cu taietura simpla
• pile avand dantura cu taietura dubla

FINETEA DANTURII
Este definita prin numarul de dinti pe centimetrul masurat in directia axei pilei
Se deosebesc urmatoarele tipuri de danturi: dantura aspra, dantura bastarda, dantura semifina, dantura fina.

Casa de vacanta intr-un vechi hambar din Burgundia

Cu ajutorul pilelor si raspilelor din portofoliul Unior Tepid veti putea prelucra cu usurinta lemnul, piese metalice de duritate mica, piese nemetalice, la un nivel profesionist. Folositi raspilele Unior si Tome Feteira pentru orice proiect care necesita netezirea muchiilor, eliminarea bavurilor, ajustarea dimensiunilor exterioare, ele fiind garantate pentru o utilizare indelungata. Sunt ideale pentru utilizarea intensiva in medii grele de lucru.
Cautarea constanta a unei calitati imbunatatite și inspectia riguroasa a fiecarui produs asigura un standard de neegalat oriunde pe piata mondiala. Acestea sunt principiile care fac ca binecunoscutele branduri Unior si Tome Feteira sa fie solicitate de utilizatorii din intreaga lume.

Instalatii electrice de curenti slabi - detectie incendiu, CCTV, control acces.png
Instalatii electrice de curenti slabi - detectie incendiu, CCTV, control acces.png
Executie si montaj instalatii de protectie la incendiu.png
Executie si montaj instalatii de protectie la incendiu.png
Executie si montaj instalatii sanitare.png
Executie si montaj instalatii sanitare.png
Executie si montaj instalatii termice.png
Executie si montaj instalatii termice.png
Executie si montaj pentru centrale si parcuri fotovoltaice.png
Executie si montaj pentru centrale si parcuri fotovoltaice.png
Casa de vacanta intr-un vechi hambar din Burgundia

Toate acestea reflectă faptul că 70% dintre toți agenții de marketing de conținut spun că acum acordă prioritate calității conținutului în detrimentul cantității.

Bloggerii, agentiile de marketing și companiile investesc din ce in ce mai mult pentru a-și promova continutul.
Cu 322% mai mulți bloggeri și-au promovat conținutul în 2018 decât în 2014.

Bloggerii, agentiile si comapniile care isi promoveaza continutul au cu 67% mai multe șanse de a avea succes decât cei care nu o fac. (2018, Orbit Media)

Social media este de departe cea mai comună strategie de promovare insa doar 30% dintre bloggerii care promovează prin intermediul rețelelor sociale raportează că obțin rezultate bune.

Cuvintele cheie de tipul „long-tail” sunt extrem de importante pentru SEO: mai mult de jumătate (55%) din toate căutările pe Google apar în afara celor 10 milioane de cuvinte cheie cele mai populare. (2017, Moz)

Specialiștii în marketing se orienteaza către distribuția continutului în afara retelelor de socializare.

Bloggerii cu venituri mai mari folosesc promovarea plătită și colaborează cu alții mult mai des decât fac cei cu venituri sub 50.000 USD / EUR.

Ei tind să se comporte mai degrabă ca agențiile de marketing de conținut.

Cât de mult se concentrează creatorii de continut pe marketing si promovare?

Am văzut deja că bloggerii cu venituri mai mari iau in considerare multe aspecte aferente promovării decât bloggerii cu venituri mai mici.

Urmatorul grafic demonstrează că bloggerii cu venituri mai mari sunt mult mai concentrați pe marketing și promovare în general decât sunt bloggerii cu venituri mai mici.

Casa de vacanta intr-un vechi hambar din Burgundia

70% dintre bloggerii care câștigă peste 50.000 pe an din blogurile lor sunt promotori activi sau foarte activi, în timp ce doar 14% dintre bloggerii cu venituri mai mici.
21% dintre bloggerii cu venituri mai mari se concentrează mai mult pe marketing decât pe conținut, în timp ce doar 3% dintre bloggerii cu venituri mai mici.
54% dintre bloggerii cu venituri mai mici au spus că efortul lor de marketing a fost „minim activ (de exemplu, doar distribuirea pe rețelele sociale).”
Urmatorul grafic arată din nou cât de mult se bazează blogurile cu venituri mai mari pe traficul organic și pe e-mail, în timp ce bloggerii cu venituri mai mici tind să pună mai puțin accent pe majoritatea marketingului extern ( în afara rețelelor sociale).

Singurele două canale de marketing pe care bloggerii cu venituri mai mici se bazează mai mult decât bloggerii cu venituri mai mari sunt Facebook și Twitter.

Casa de vacanta intr-un vechi hambar din Burgundia

Ce tipuri de postări de blog sunt mai populare și mai eficiente?
Există diferențe importante în ceea ce privește tipurile de postări pe blog publicate de bloggerii cu venituri mai mari și mai mici.

Casa de vacanta intr-un vechi hambar din Burgundia

Dintre toate tipurile raspunsurile cea mai obișnuită formă de postare pe blog sunt articolele,

Dar după aceea, bloggerii cu venituri mai mari tind să favorizeze ghidurile și studiile de caz, în timp ce bloggerii cu venituri mai mici publică mai multe articole de opinie și recenzii despre produse.

Blogurile de succes se concentrează pe un public restrains si de nișă sau încearcă să atragă un grup mai larg?

Casa de vacanta intr-un vechi hambar din Burgundia

Da, se pare că marea majoritate se concentrează pe un grup foarte specific, în timp ce bloggerii cu venituri mai mici sunt împărțiți în mod egal între concentrarea pe un public restrâns sau pe unul larg.

73% dintre bloggerii care câștigă peste 50.000 pe an publică de obicei conținut concentrat pe interesele unor grupuri foarte specifice, comparativ cu doar 42% dintre bloggerii cu venituri mai mici care fac același lucru.

Opinia expertului:
Andrew Warner, fondatorul Mixergy and Bot Academy:

„Știu că cineva este amator atunci când își face griji că publicul său este prea mic. Vine dintr-un sentiment de lipsă de valoare si isi doresc un număr mare care să îi ajute să depășească sentimentul. În realitate, identificarea publicului potrivit este mai importanta !

Dorie Clark, autoarea cărții Entrepreneurial You, Reinventing You, and Stand Out:
„Cu cât un blogger, marketer, agentie, companie își înțelege mai bine publicul țintă, cu atât poate crea conținut mai relevant. Acest lucru permite un cerc virtuos, în care cititorii continuă să revină și vor avea o încredere sporită în recomandările lor pentru produse și servicii.”

Cât plătesc proprietarii de bloguri scriitorii de conținut?
Mulți bloggeri își scriu propriul conținut și nu angajează deloc. Dar dintre cei care își externalizează scrierea articolelor, ne-am gândit că ar fi interesant să vedem cât plătesc pe articol.

În primul rând, iată distribuția răspunsurilor:

Casa de vacanta intr-un vechi hambar din Burgundia

După cum era de așteptat, bloggerii cu venituri mai mari plătesc de obicei mai mult decât o fac bloggerii cu venituri mai mici.

Ceea ce este mai surprinzător este cât de mare este diferenta:

Casa de vacanta intr-un vechi hambar din Burgundia

Acest lucru este probabil legat de alte două statistici de blogging pe care le-am văzut deja: bloggerii cu venituri mai mari tind să publice conținut care atrage un public mai restrâns (scriitorii de specialitate sunt mai scumpi), iar postările de blog ale bloggerilor cu venituri mai mari sunt de obicei mai lungi (scriitorii taxează mai mult). pentru articole mai lungi).

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.