Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

3 motive pentru a alege noua gama de ascensoare KONE Monospace 500 si 700

3 motive pentru a alege noua gama de ascensoare KONE Monospace 500 si 700

 

KONE a revolutionat industria ascensoarelor in 1996, cu primul ascensor din lume fara camera masinii – ascensorul KONE MonoSpace® – si cu instalatia de ridicare ecologica KONE EcoDisc®.

 

In 2012 KONE a lansat o noua gama de ascensoare bazata pe ani de cercetare intensiva atat asupra nevoilor clientului cat si luand in considerare posibilitatea aplicarii noilor tehnologii aparute. Rezultatul este cea mai buna solutie de ascensoare din aceasta industrie, care va deservi nevoile cladirilor si oraselor.

 

Vedeti solutiile animate (de ascensoare noi) KONE, aici >>

 

 

1   

Cel mai bun in reducerea consumului energetic

 

  • Eficienta energetica mai mare cu 35% datorita motorului KONE EcoDisc® upgradat, sistemului de ridicare centralizat si solutiilor de standby avansate.

 

  • Certificare energetica de clasa A - acum oferita ca standard.
     

Detalii mai jos
     
 2  

Cel mai bun confort pentru cea mai reusita experienta a calatorilor 

 

  • Calitate garantata de testele de confort  executate cu aparatura electronica performanta, pentru toate ascensoarele inainte de predare  – un serviciu unic oferit de KONE.

 

  • Functionare silentioasa, uniforma si precizie de nivelare facilitate de:    
    • noul motor de actionare KONE EcoDisc®, noul sistem de franare si noul sistem de ridicare centralizata;
    • o structura imbunatatita a cabinei si saboti de ghidare izolati fonic.

  • Detalii mai jos
     

     

   
 
 3    

Design premiat care permite cladirii sa se distinga

 

  • Selectie usoara a interiorului cabinei dintr-o paleta de modele functionale si atragatoare, create de profesionistii KONE premiati in materie de design.
  • Cea mai flexibila si mai versatila oferta de pe piata, cu peste 100 de materiale si accesorii care ofera milioane de combinatii posibile

 

  • Cele mai inovative materiale si solutii de iluminat. Panouri de comanda si afisoare cu design modern.    

Detalii mai jos


Reducerea consumului energetic al cladirii dumneavoastra

a

 

Intotdeauna, KONE a fost recunoscut pentru tehnologia de consum energetic "eco-eficienta”.

Lider deja pe piata eficientei in consum energetic, KONE scade inca o data consumul de energie electrica cu 35%.

 

•  Ascensoarele KONE MonoSpace® au fost primele din industrie  care au primit clasa A, de consum energetic, conform directivei VDI 4707 – standardul pentru eficienta energetica europeana. Acum va oferim aceasta clasa de eficienta energetica ca standard.

•  Alegerea unei solutii "eco-eficiente” KONE, va poate ajuta si la obtinerea unei certificari pentru "cladire verde”, ca de exemplu LEED sau BREEAM.

 

ECONIMISITI ENERGIE, ECONOMISITI SPATIU

 

Pe langa consumul energetic redus, noul KONE MonoSpace® va ajuta sa economisiti si spatiu, fiind mult mai compact.

  • Echipamentul foarte compact – inclusiv motorul de actionare KONE EcoDisc® si celelalte structuri mecanice – necesita acum un spatiu si mai mic din inaltimea si latimea putului.

  • Astfel se elibereaza spatiul valoros la nivel de etaj, sau se permite montarea unei cabine mult mai spatioase.

  • În cazul inlocuirii unui ascensor existent, noul KONE MonoSpace® elimina necesitatea unei camere a masinii, marind astfel capacitatea noului ascensor, in putul deja existent.

 

 

b

 

1
Instalatii de ridicare mai eficiente

 

Motorul de actionare KONE EcoDisc® complet imbunatatit, precum si sistemul de ridicare centralizat, ofera un consum energetic mai mic reducand astfel costurile operationale ale cladirii si emisiile de dioxid de carbon.

 2
 Sistem de tractiune regenerativ

 

Noul sistem de tractiune regenerativ, recicleaza energia pentru a o reutiliza imediat in cladire, reducand astfel consumul, cu pana la 20%.

 3
Sistem de iluminare de tip LED cu autonomie de durata

 

Pe langa faptul ca este cu 80% mai eficient decat sistemul de iluminare pe baza de halogen, iluminarea LED are o durata de viata de 10 ori mai mare.

 4
Solutii standby mai avansate

 

Solutiile actualizate de standby opresc echipamentul atunci cand acesta nu este in uz, permitand economii substantiale de energie.

 

Logo-Forbes - 130x104
 
Prestigioasa revista de business Forbes din Statele Unite, a plasat KONE pe locul 42 in topul celor mai inovatoare companii din lume. KONE este si singura companie producatoare de ascensoare si scari rulante care a reusit sa intre in top 50.

 

Lider pe piata calatoriilor confortabile cu ascensorul
CEA MAI BUNA EXPERIENTA POSIBILA PENTRU CALATORI

 

Fiecare detaliu al noului ascensor KONE MonoSpace® este proiectat pentru a adauga o valoare reala cladirii dumneavoastra si pentru a maximiza confortul si siguranta calatorilor.

 

1
Noile sisteme de control si franare 2
Sistem de ridicare reproiectat pentru minimizarea vibratiilor si a zgomotului 3
Structura imbunatatita a cabinei pentru o calatorie mai confortabila
 
  • Noul sistem foarte fiabil de control al motorului imbunatateste si mai mult confortul, datorita accelerarii si decelerarii uniforme si a nivelarii precise a cabinei la sosirea in statie.

  • Noul sistem de franare asigura o rulare confortabila, sigura, silentioasa, minimizand si transferul zgomotului in zonele invecinate.

  • Noua functie de testare a sistemului de franare verifica automat, in fiecare zi, starea de functionare a acestuia. Astfel, crestem nivelul de incredere si siguranta in echipamentele noastre.
 
  • Sistemul de ridicare centralizat, cu frecare scazuta, reduce zgomotul si vibratiile imbunatatind confortul pentru pasageri si minimizand influenta asupra zonelor invecinate.
 
  • Structura rigida si izolatia fonica a noilor cabine de ascensor asigura o calatorie foarte confortabila.

  • Noii saboti de ghidare construiti din materiale cu zgomot redus la glisare asigura un plus de scadere a poluarii fonice.
TOATE ASCENSOARELE SUNT TESTATE PENTRU CONFORT – SERVICIU UNIC OFERIT DE KONE

 
  • KONE ofera un serviciu comprehensiv de testare a confortului calatoriei pentru toate ascensoarele.

  • Ascensorul dumneavoastra nu va fi dat spre folosinta inainte de trecerea acestui test, care masoara nivelul de vibratii din interiorul cabinei.

  • Aceasta verificare riguroasa a calitatii si fiabilitatii inainte de predare, reduce necesitatea interventiilor de intretinere neplanificate.
dddddd
 
   

 

designpremiat

 

ascensoare


COLECTIA DE DESIGN KONE
 
Atunci cand proiectezi o cladire, ascensorul pe care il alegi trebuie sa completeze aspectul si ambientul cladirii, sa lase o impresie de durata calatorilor si nu in ultimul rand sa fie atractiv pentru potentialii rezidenti. De asemenea, ascensorul trebuie sa fie functional – accesibil tuturor, bine iluminat, usor de curatat si rezistent la uzura.

Noua colectie de design KONE – creata de echipa noastra si premiata de specialisti in design – va ofera un set versatil de interioare tematice, contemporane din care sa alegeti. Veti avea posibilitatea, de asemenea, de a crea propriul design unic prin combinarea unei game largi de materiale si accesorii.

Pentru a va inspira mai usor, vizitatii noua colectie completa de design KONE si folositi-va de aplicatia KONE Car Designer (in curand pe www.kone.com.ro) pentru a crea propriul dumneavoastra design.

 

 

4 premii red dot

 

2 premii Good Design

 

sigle

 

ACCESORII PROIECTATE PENTRU A IMBUNATATII EXPERIENTA UTILIZATORILOR IN CLADIRI REZIDENTIALE
 
comanda
 
Paleta noastra de accesorii este proiectata sa ofere pasagerilor o experienta unica in timpul fiecarei calatorii cu ascensorul. De asemenea, finisajele aduse interiorului, fac ca operarea ascensorului de catre pasageri, sa fie mai usoara si mai placuta.

 

 

1. Panou de comanda din cabina cu simboluri cu zoomorfe, usor de memorat, care ajuta copii sa gaseasca rapid etajul cautat.


2. Pentru cei in varsta nu va fi deloc o problema sa citeasca numerele , deoarece panoul de comanda contine caractere numerice mari si foarte usor de citit.


3. Noul sistem de semnalizare KSS 280, dedicat cladirilor rezidentiale, este durabil si usor de folosit.


4. Display-ul KONE InfoScreen face deosebit de usoara comunicarea de informatii importante legate de cladire , rezidentilor acesteia.

 

 

Ascensoare KONE MonoSpace® pentru cladiri rezidentiale

 

Ascensoare KONE MonoSpace pentru cladiri rezidentiale.pdf

Semnalizare KONE KSS280.pdf

Semnalizare KONE KSS570.pdf

Semnalizare KONE KSS670.pdf

Car Designer_Colectia Standard.pdf

Teme de Design interior cabine ascensore KONE.pdf

Mix&Match Accesorii.pdf

 

 

 

Ascensoare KONE MonoSpace® pentru cladiri comerciale


Ascensoare KONE MonoSpace pentru cladiri comerciale.pdf

Semnalizare KONE KSS280.pdf

Semnalizare KONE KSS570.pdf

Semnalizare KONE KSS670.pdf

Semnalizare KONE KSS800_900.pdf

Car Designer_Colectia Premium.pdf

Car Designer_Colectia Standard.pdf

Teme de Design interior cabine ascensore KONE.pdf

Mix&Match Accesorii.pdf

 

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.